Ik houd er altijd van wanneer ik in bed kruip en dat Spirit dan begint te fluisteren. Gewoonlijk echter, wint de slaap. Ik heb welzeker een opschrijfblok naast het bed liggen en dit was wat ik in de ochtend zag. Wij maken jullie gereed voor het opstijgen. Ik glimlachte. Als ik het niet opgeschreven had, zou ik het vergeten kunnen hebben aangezien er zoveel gebeurt in onze slaapstaat; bij tijden een complete reset.

 

 

Deze boodschap zou voor iedereen zijn en het opstijgen zal in perfecte Goddelijke Timing zijn. Dus ‘standby’, de luchtverkeersleiding zal ons gidsen; zij hebben een hoger/breder overzicht. Het aftellen zou inderdaad een bal kunnen zijn die op Nieuwjaars avond omlaag valt. Het doet er werkelijk niet toe, wanneer … aangezien tot op zekere hoogte dit in ieder moment gebeurt.

De afgelopen week is voor mij verbazingwekkend geweest. Zoveel nieuwe energie. Zoveel nieuwe onderwerpen/herinneringen die naar de oppervlakte kwamen … en ook vragen. De wens om volledig te begrijpen … en om te delen. Niettemin werkt dit prachtig uit. De Waarheid is aan het binnenkomen/ontwaken. Wel, altijd.

Ik herinner me eerder dit jaar de meer krachtige energiegolven te ervaren en ook vaak te zweven. Deze afgelopen week is vooral heel veel non-stop energie en volledig leven van dat niveau geweest. Deze energie (hetgeen gewoonlijk alleen maar in momenten kwam of gedurende een paar dagen) schijnt ook het potentieel te hebben om te blijven duren … zolang als het nodig is. Het Universum is ons naar onze nieuwe plannen aan het uitlijnen.  

Ik heb geschreven over het reinigen van iemand diens mentale/emotionele en fysieke lichaam. Elk van deze schijnen stappen/stadiums te zijn, echter ook bij tijden een gezamenlijke mix. Ik heb gehoord over het reinigen van het spirituele lichaam, maar ik vroeg me af, waarom iemand dat zou moeten doen? Is het spirituele lichaam niet al perfect/zoals het zou moeten zijn? Wel … hier en nu schijnt het dat het spirituele lichaam in een menselijk lichaam, ook een beetje van reiniging/hulp nodig heeft. Dus deze energie schijnt ook sterk lopende te zijn terwijl wij 2016 afsluiten.

Ik zal ook delen, dat ik een paar ochtenden gehad heb waar ik ontwaakte en me voelde alsof ik in een strijd/onenigheid/hard werken geweest was. Het nam mij een paar minuten om te acclimatiseren. Mijn dagen zijn snel voorbij gegaan en waren zo gelukkig/fantastisch. Dus weet dat je Lichtstrijder zelf altijd voor jou uit loopt … zoveel als zij kunnen oplossend (en voor jou achterlaten waarvan zij weten dat je het aankunt).

Ik heb opgemerkt dat er een spotlicht schijnt te zijn op onze nieuwe energie en dat waar wij onszelf mee omringen. Je mag meer gevoeligheid opmerken … of dat je gewoonweg niet in de buurt van bepaalde mensen/plaatsen of dingen kunt zijn. Zelfs bepaalde liedjes/tv-programma’s/tonen zouden ervoor kunnen zorgen dat je haren recht overeind gaan staan. Het is alsof we hunkeren naar de hoogste vibratie of niets. Eer je energie, want het is een geschenk.

Met het doen van enig online thuiswerk gedurende de afgelopen week, was ik weer aan het lezen dat dit proces (wat heel veel namen gegeven kan worden, dus laten we gewoon zeggen, de ontwaking) 7 jaren duurt. Ik herinner me duidelijk het moment dat ik mijn ontwaking zou noemen. Terwijl ik momenten van herinneringen had/erbij betrokken raakte/een spiritueel leven leefde, sloeg 2012 bij me in zoals een bliksemflits. Dus ik vroeg aan Spirit, duurt het werkelijk 7 jaren (de “voltooiing” maken in haha 2019)? Ik ben me ervan bewust dat het er werkelijk niet toe doet. Het antwoord terug was een beetje een mix. Het kan gebeuren op een versnelde manier. Ik zag ook snelle flitsen van een handjevol gebeurtenissen die gebeurden voorafgaand aan 2012, waarvan het Universum suggereerde dat zij deel uitmaakten van mijn ontwaking. Toentertijd beëindigde ik mijn relatie met mijn geliefde en maakte ik verscheidene bewuste beslissingen.

Ik heb tekens/geheugensteuntjes gezien die nog steeds veel rondbewogen worden. Ik zie geen enkel tastbaar bewijs in mijn werkelijkheid, dus … sta enige dingen toe in de lucht te zitten.

En terwijl dit willekeurig mag toeschijnen, voeg ik ook dit aan de mix toe. Er is een energie van … wel, laten gewoon zeggen dat NIEMAND een hekel aan jou heeft/jou haat. Wat iemand echter mag voelen is een beetje van onopgelost karma/een overblijvende restenergie. Sta het toe je energiegebied te verlaten. Denk/kies de hogere vibratie/het hogere plan/weten. Herinner, Liefde!

Ik zal ook Kerstmis aanhalen. Kan ik meedelen dat dit een favoriete vakantie voor mij was? Echter, de twee laatste Kerstmissen waren anders … bijna alsof het gewoon een andere dag was. Als je meegaat weet je denk ik, dat iedere dag “the 4th of July”, “Thanksgiving”, Kerstmis, Valentijnsdag is/kan zijn …. Of je Verjaardag. Iedere dag is een feestviering. Ik heb een nieuw begrip over deze vakantie/feestviering en zal het wederom op nieuwe manieren omhelzen. Waar het ook is dat je bent in je reis, omhels.

Voor velen is het hun taak om hun Lichtlichaam op te bouwen ... en alleen dat. Niet iemand anders te redden - slechts jezelf. Dit is een speciale tijd en een heilig proces. Ik zou kunnen zeggen dat niet veel zal veranderen in je werkelijkheid totdat dit proces voltooid is, dat is echter niet volledig waar. Het is vaak het kleine doch non-stop proces van verandering … het zien en het weten.

Ik heb enige energie gezien op datums in 2017, echter, dit is niet (of is niet geweest) mijn sterkste kant. Dus ik oefen terwijl ik doorgeef; 10-11 Januari, dan 17 Maart (het geluk van de Ieren/ St/Patrick) en midden April. Ik houd jullie op de hoogte aangaande wat deze zouden kunnen betekenen. Echt, ieder moment/iedere ademhaling is een geschenk!

Dus met deze zonnewende - een tijd waar de zon stopt en weer in een andere richting begint ... zou het een spiegel kunnen zijn? Sommigen mogen voelen dat het een paar dagen zijn die rustig toeschijnen … langgerekt … blasé. Blijf open en ben voorbereid op/voor de omschakeling. Je mag ook in staat zijn om veel weten binnen te trekken. Houd vrede vast en zie wat er gebeurt.

Het pad zal goed gemarkeerd zijn. Je zult weten wanneer het ‘tijd om te gaan’ is. Je werd goed voorbereid “ J

Molly Brown    

 

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

https://2020spiritualvision.wordpress.com/

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees