Velen van jullie brengen iedere dag grote hoeveelheden van jullie tijd door met te zoeken naar, te hunkeren naar, te vragen naar dingen waarvan jullie zeker zijn dat zij jullie levens beter zullen maken. Velen van jullie vragen om dingen die jullie begrijpen als in staat te zijn jullie zelf meer compleet te maken. En jullie denken dat je misschien iets fout doet of misschien dat je nog niet de magische sleutel ontdekt hebt.

 

De Raad

Wij zullen tegen jullie zeggen dat het hunkeren een groot deel is van een weten van wat mogelijk is voor je. Wij zullen zeggen dat wat het ook is dat je nodig hebt van jou zal zijn wanneer het nodig is. Is er iets verkeerd met te wensen het te hebben voorafgaand aan een dergelijke tijd? Nee, dat is er niet. In feite, zou minder waarschijnlijk een betere uitdrukking zijn dan verkeerd. Betekent dat, dat je het niet mag hebben? Nee, natuurlijk betekent dat het niet. Toen je jong was, had je toen niet een fiets, hoewel je het zonder de fiets had kunnen doen? Dus, wat is er gaande?

Je bent aan het leren. Je bent aan het leren wie je bent. Je leert waartoe je in staat bent. Je leert nu wat je aan het worden bent - een ander klein toegevoegd stukje van de puzzel van je leven. Aan jullie werd onlangs verteld dat jullie nu bezig zijn multidimensionale wezens te worden. Jullie hebben nieuwe gereedschappen, nieuwe bekwaamheden. Wat ter wereld betekent dat?

Zoals gewoonlijk, zullen wij uiteenzetten dat het verschillende dingen zal betekenen voor elk van jullie, hoewel er vele overeenkomsten zullen zijn. 

Daar zijn diegenen onder jullie die werkelijk vaardigheden missen, die jij zeer goed weet een deel van jou te zijn. Je voelt je alsof zij in een verkeerde broekzak geplaatst zijn. Er bestaat geen twijfel in je gedachten dat zij bestaan. Je vraagt steeds weer opnieuw aan ons om je te helpen hen op te eisen. Je ziet hen overal om je heen, en toch…

Hebben wij geen controle over jouw gaven, zie je. Wie zou die controle hebben? Wel, dat ben jij natuurlijk. Dus, wat zeggen wij?

Wij suggereren dat jij je blik, je intenties, je “manifestatie magneten’, en je vragen binnenwaarts keert. Spreek met je Zelf met het volledige begrip dat je een deel bent van haar, een deel bent van hem. En heb een zeker begrip van hoe je de bedoeling hebt om deze manifestaties te gebruiken wanneer zij arriveren.

Ben er ultra-zeker van dat om hen plotseling in je werkelijkheid op te hebben duiken niet, zullen wij zeggen, verontrustend zou zijn. Plotseling hoor je overal om je heen conversaties. Plotseling zie je mensen door je deuren en muren heen lopen. Je zou moeten beseffen dat je geleidelijk aan het ontwaken bent, niet omdat je iets verkeerd gedaan hebt, maar omdat er met je comfortzones gewerkt wordt. Kom tot een overeenstemming met je Zelf. En magnetiseer. Je weet hoe dat te doen. Richt je magneten alleen binnenwaarts. Nu, wanneer je deze dingen voor anderen tevoorschijn ziet komen, is een tijd van mogelijkheden.

Het is een tijd van mogelijkheden vanwege de huidige energieën van de wereld waarin jullie leven, niet omdat wij dat aldus zeggen. Dus is het eerder zoals in de broekzakken van je jeans te kijken in plaats van op de vloer om je heen. Je weet dat deze dingen niet op de vloer om je heen zijn, dus stop met daar te zoeken.

Laten we nu, als we mogen, een snelle blik slaan op de huidige staat van jullie omgevingen. De dingen schijnen een beetje chaotisch en onvoorspelbaar te zijn. Dus sta ons toe om een kleine voorspelling te maken. Wij voorspellen dat alles goed zal zijn. Jullie zouden het aldus niet gedacht hebben met een groot aantal keren in jullie geschiedenis. Is dat niet zo? Als jullie voor de poorten gestaan hadden toen de Hunnen de stad naderden, zouden jullie toen gedacht hebben dat alles OK zou zijn? En toch, hier zijn jullie, levend in een wereld die jullie je toen niet voorgesteld zouden kunnen hebben - een gering aantal jaren geleden niet voorgesteld zouden kunnen hebben.

Alles zal goed zijn. Hoe vaak werd aan jullie verteld, “Ben niet bang?” Behoorlijk vaak, denken wij. Je zult bang zijn als je gelooft dat de wereld jou overkomt. Je zult niet bang zijn als je begrijpt dat jij diens medeschepper bent. Je gedachten, je emoties, je intenties, je overtuigingen hebben net zoveel effect op de uitkomst als die van ieder ander. En die van ieder ander hebben een effect. Glimlachend zeggen wij, “Jouw stem geldt”. En het systeem is beïnvloed. Hoe vaak open je de deur en zie je het duister naar binnen haasten en een verlichte kamer donker maken? Dus, de Kracht is met jou.

Zegeningen en Liefde naar jullie vandaag. 

De Raad

Ron Head

Vertaling: Cobie de Haan

Bron: Denk met je Hart

Bezoek ook onze Webshop en Facebook Pagina voor producten op basis van Aloë Vera.

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees