De 5de Dimensie is een vreedzame geestesgesteldheid. Te zijn in de 5de dimensie betekent dat je in vrede met jezelf bent, op je gemak met wie je bent en wat je in dit Nu representeert. Dit zal ook in je geestesgesteldheid reflecteren, in je gewaarwording van emoties en het gevoel van jezelf op veelvoudige niveaus. Dat is waar de 5de dimensie voor staat en waar het collectief als een groep in/naar aan het groeien is. Het is geen andere wereld of planeet; het is eerder een staat van Zijn: een vibratie van bewustzijn. Dus er is niets te vrezen aangaande deze Dimensie, zelfs als het voor velen onbekend is.

 

Vijfde dimensie 

Het is het onbekende dat jou het meest beangstigt als je denkt dat je weg zult gaan en ergens anders naartoe gaat. Je blijft precies waar je bent, je zult alleen in en doorheen het bewustzijn reizen en aldus beginnen de dingen anders te zien door andere ogen en met andere inzichten/gewaarwordingen. Je zult meer op je gemak zijn en in vrede met je werkelijkheid en de externe werkelijkheid, zelfs als het zeer verstorend en tegenstrijdig is.

Wanneer je in die staat verblijft, zou je volledige wereld kunnen veranderen en er anders uit kunnen zien. Dit is wat velen gewaarworden als de Nieuwe Wereld, doch het is een nieuwe manier van de dingen zien. Hoewel vreedzaamheid, oprechtheid, eenheid/eensgezindheid en Liefde steeds meer je natuurlijke gewaarwording en staat van Zijn zal worden, zal alles dat jou omringt dat aldus ook worden, gezien door de vensters van de Ziel en gevoeld vanuit de kern van je Wezen: het Hart.
Dat is waar de 5de Dimensie helemaal over gaat, mijn dierbare. Dus vrees niet, sta deze prachtige passage toe en geniet ervan.

Bron: Denk met je Hart 

Méline Lafont 2012 – 2016, permission is given to share freely in its entirety and unaltered Website Méline : http://melinelafont.com and blog Méline: http://pleiadedolphininfos.blogspot.com 

Bezoek ook onze Webshop en Facebook Pagina voor producten op basis van Aloë Vera.

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees