De gebeurtenissen in de wereld gaan onverminderd door. Er is een grotere intensiteit voor alles dat naar voren gebracht wordt voor de herkenning van het besef van de mensheid. Iedereen wordt aangespoord om zich te verbinden met een hoger niveau van begrip van zichzelf en de mensen om hen heen, om te onderscheiden wat werkelijk van belang is in iemand diens leven. Er is nog steeds veel dat weg moet vallen, zodat de ketenen die elk individu gebonden hebben gehouden om in de lagere dichtheid te blijven van hen opgetild worden en niet langer in effect zijn.

 

Hilarion1

 

De Grote Ontwaking van de bewoners van de Aarde is in alle ernst begonnen.

Kijk naar jullie buren en herverbind je met hen. Mensen zoeken naar betekenis in hun leven en het zou jij kunnen zijn die kan dienen als de katalysator die het begrip opent dat zij nodig zijn om voorwaarts te gaan. De Lichtwerkers van de planeet worden wederom naar een hoger niveau opgetild, en dit kan een moeilijke tijd zijn, aangezien zij deze hogere frequentie energie binnenin hun menselijke opererende systemen verwerken. Weet dat jullie de bekwaamheid hebben op te stijgen om deze energieën met evenwichtigheid en balans tegemoet te treden. Wat voor verwachtingen dan ook van hoe de dingen zouden moeten zijn moeten losgelaten worden. Sta open voor nieuwe avonturen. 

In waarheid, zijn jullie de gastheer/vrouw voor jullie eigen Goddelijke Essentie welke meer volledig in/naar jullie fysieke voertuig komen om met jullie te integreren. Jullie intentie om uit te lijnen en je te verbinden met deze liefdevolle kracht mag zeer behulpzaam zijn in termen van meer van het potentieel te worden dat jullie binnenin jezelf vasthouden. Het is belangrijk om de humor in situaties te vinden die jullie overkomen, want het is gelach dat iemand helpt om diens besef in alle aspecten van diens werkelijkheid te verlichten en uit te breiden. De keuzes die voor jullie liggen zijn vrijwel onbegrensd en het is aan jullie om de nieuw gevonden vrijheid te gebruiken die binnenin jullie sluimerend gelegen heeft.

Als jullie lichaam, geest en spirit in/naar de uitlijning gebracht wordt met de hogere aspecten van jullie wezen, is er een regeneratie die plaatsvindt en ben je in staat gesteld om voorwaarts naar de toekomst te gaan welke rijp met potentieel is. Aan jullie wordt een nieuwe kans gegeven om jullie zelf uit te breiden en tot uitdrukking te brengen op nieuwe manieren van creatieve manifestatie, terwijl jullie succesvol de vele nieuwe deuren navigeren die voor jullie geopend worden. Denk eraan, jullie zijn de doeners en aldus zijn jullie het die voorbij het heden moeten reiken door de acties te ondernemen die vereist zijn in ieder moment.

Wanneer er evenwicht is van alle energieën binnenin jou, sta je open voor nieuwe rijken van besef/bewustzijn en volgen jullie meer zelfvertrouwend jullie evolutie en innerlijke richting met geloof/vertrouwen en vastberadenheid. Alle stukjes komen samen om een nieuwe verweving te creëren in de gouden strengen van jullie leven. De echte magie van de spirit binnenin is van jullie om te manifesteren als jullie het evenwicht vinden tussen de werkelijkheid binnenin en de externe wereld. Verwacht het onverwachte en weet dat iets nieuws, onverwachts en opwindends voor jou kan gebeuren. Kijk naar de wonderen die zich in je leven voordoen, want er liggen velen van hen voor je opgeslagen.

Tot Volgende Week…

IK BEN Hilarion 

Vertaling: Cobie de Haan

Bron: Denk met je Hart

Bezoek ook onze Webshop en Facebook Pagina voor producten op basis van Aloë Vera.

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees