Wij komen vandaag naar jullie toe met belangrijke informatie om jullie deze volgende periode te helpen navigeren. Velen van jullie kunnen een versnelling voelen plaatsvinden. Dit is bezig flexibel te worden; op het ene moment schijnt het zeer snel te gaan, op andere momenten zeer langzaam. Dit is het bewijs van de matrixen die zich afsluiten. De gehele mensheid zal voorbij de Derde Dimensionale Werkelijkheid verhuizen tijdens de aankomende Zonnewende en Volle Maan. Terwijl dit een gedenkwaardige gelegenheid is, betekent het niet dat de Derde Dimensionale Matrix zal ontbinden, alleen dat het nu in staat is om te gebeuren.

 

Derde-golf

Om voor dit niveau van de matrix volledig te ontbinden, moet ieder persoon diens banden verbreken en ermee ophouden energie te geven en te ontvangen van deze laag. Begrijp dat dit alleen bereikt kan worden door niet langer de programma’s van deze matrix toe te staan in je systeem (je geest/gedachten, lichaam en spirit) werkzaam te zijn. Terwijl dit een zeer individueel proces is dat van je vereist om diep in/naar je overtuigingen, gedachten en acties te kijken, geeft de energie die naar de Aarde stroomt (1) ongeëvenaarde ondersteuning in deze tijd. Dit mag moeilijk om te bevatten zijn als je naar de wereldgebeurtenissen kijkt. Veel is er aan het gebeuren om de mensen volledig geïnvesteerd te houden in de Derde Dimensionale Matrix.

Het is om deze reden dat de boodschappen die doorheen talrijke kanalen gestuurd werden, dat het een goede tijd is om weg te trekken van alles dat verandert hoe jij je binnenin voelt. Ben bewust van wat je in je werkelijkheid toestaat via de televisie, de sociale media en het Internet of via andere wezens. Als, waar jij je aan blootstelt spanning, kwaadheid, verdriet of angst in je lichaam brengt, willen wij dat je ziet hoe dit jou en allen om jou heen negatief beïnvloedt. Kijk naar hoe in deze staat jullie persoonlijke wisselwerkingen met anderen veranderen. De spanning binnenin je vorm weerhoudt jou van de lagere matrixen volledig los te laten. In deze tijd is niets belangrijker dan de energieën te gebruiken om jezelf te helpen voorwaarts te gaan. Als een ieder van jullie zich afscheidt van de lagere matrix, destabiliseert het de constructie en staat meer Licht toe om in/naar de illusie te gutsen en het bloot te leggen. De illusie is eenvoudigweg alles dat jullie tegenhoudt van toegang te verkrijgen tot jullie persoonlijke waarheid en soevereiniteit. 

Wij begrijpen dat velen van jullie verlangen naar verandering, dat jullie glimpen gehad hebben van de mogelijkheden van een werkelijk liefdevolle en rechtvaardige wereld. Wij vragen dat jullie die energie, dat verlangen nemen en het inzetten om het nieuwe te creëren. Zoals met alle dingen, heeft het weinig zin om diegenen te vragen, die vastgegroeid zijn in het oude, om hun manier van zijn/bestaan te veranderen. In plaats daarvan, creëer of maak deel uit van het nieuwe en je zult zien dat te zijner tijd het het oude overneemt zoals een vloedgolf, geen enkele hoeveelheid van inspanning zal het tegenhouden. Het is de manier van verandering, je kunt met het meestromen of je kunt er door overgenomen worden. Denk aan de vele voorbeelden op jullie planeet waar grote veranderingen gebeurde in maatschappelijke normen en zelfs vernieuwing. Daar waren diegenen die verteld werden hoe onwaarschijnlijk het zou zijn dat de computer een alledaagse vaste klant in de woning zou zijn. Als de invoerders van nieuwigheden of veranderingen hun tijd doorgebracht hadden met de twijfelaars te vragen om te veranderen, zouden weinigen dat gedaan hebben. In plaats daarvan, hielden zij hun overtuiging bij zich en creëerden het nieuwe. Dit is wat wij van jullie vragen. Houd jullie visie/visioen vast en creëer het nieuwe. 

Als een ieder van jullie ontwaakt zullen jullie persoonlijke waarheden groeien en veranderen. Jullie begrip van alles zal verdiepen, aangezien jullie meer hartgecentreerd worden. Gedurende deze fundamentele tijd is het belangrijk om alleen te eren wat diep binnenin jullie resoneert. Als waar jij aan blootgesteld wordt niet binnenin je wezen resoneert, laat het dan los. Het moet overeenkomen met wat je diep binnenin je wezen voelt of het wordt eenvoudig een andere illusie die later ontrafelt moet worden. Begrijp dat als jij je herinnert wie je bent, dan, wat eens met je resoneerde mag niet langer meer zo aanvoelen. Dit is een indicatie van groei, niet van desillusie. Begrijp dat jullie allemaal meesters zijn of jullie zouden niet op de Aarde zijn in deze tijd. Niemand diens waarheid is meer waardevol noch meer correct dan jouw waarheid. Dit is een belangrijke les op je pad om je te herinneren wie je bent.

Sommigen mogen gewaarworden dat de week leidend naar de Zonnewende en de weken erna zeer intens en vol van kansen voor jullie zijn om alle banden met de lagere matrix los te laten. Neem waar hoe jij je voelt en wat aan jou getoond wordt in de externe wereld. Je zult zien waar je niet in uitlijning bent met Onvoorwaardelijke Liefde voor zelf en anderen. Het is in deze momenten dat je in staat zult zijn om je inzicht te veranderen en naar balans terug te keren. Balans wordt niet in de Derde Dimensionale Matrix gevonden, aangezien het een plaats van dualiteit is. Hoe meer die dit doen, hoe meer de lagere matrix onstabiel raakt en uiteindelijk ontbindt. Sta de overstromende energie in deze tijd toe om jullie volledig met jullie transformatie te helpen.

Wij zijn de Galactische Raad van het Licht en houden jullie in de hoogste achting. 

 

Persoonlijke Vragen:

Ik: Dus er zijn talrijke matrixen?

De Raad: Ja, elke op een andere frequentie en elke werkzaam binnenin diens eigen constructie. De 5de dimensionale matrix is anders dan de 3de, net zoals de 12de dimensionale matrix opmerkelijk anders is dan de 5de.

Ik: Met alles dat er gaande is in het collectief is het moeilijk om niet beïnvloed te worden. Bijvoorbeeld de schietpartij in Orlando welke onlangs gebeurde.

De Raad: Het is normaal om mededogen te voelen en te doen wat je kunt om de situatie te helpen, dit is een goed gebruik van jullie Licht. Wat wij aan jullie adviseren is om te vermijden diegenen die binnenin hun wezen angst voor anderen vasthouden te veranderen. Jullie zullen niet in staat zijn diegenen te veranderen die bevooroordeeld zijn, aangezien dit werk zal beginnen wanneer de persoon gereed is. Wat je wel kunt doen is het voorbeeld te zijn en ruimte vast te houden voor diegenen die niet in staat zijn om binnenin, in deze momenten, uit te breiden.

Ik: Ik werd mezelf gewaar vol met sterke emoties over de presidentiële race van mijn land. Ik wilde dat de mensen zien dat ongeacht wie je persoonlijke voorkeur is, er serieuze kwesties zijn met onze democratische proces. Ik werd mezelf kwaad en oordelend gewaar. Ik ging toen zitten en dacht aan alle keren dat mensen geprobeerd hadden om hun begrippen en overtuigingen aan mij op te dringen en hoe ik mijn hakken in de grond gezet had. Sommigen wees ik af omdat het geloof/de overtuiging niet resoneerde en sommige waren eenvoudig omdat mijn ego zich stoorde aan verteld te worden hoe te denken of te zijn. Ik besefte dat dat is wat ik anderen aandoe door te proberen hen ertoe over te halen om mijn zienswijze te zien.

De RaadEen belangrijk begrip en eentje die nodig is als je in evenwicht wil blijven. Als je bij jezelf gewaar wordt om dit patroon van gedrag te stoppen, is het het beste om de verleiding te verwijderen om op deze manier te reageren. Mettertijd zal het patroon overschreven zijn met een nieuw patroon.

Ik: Ik heb hard gewerkt om in/naar mijn persoonlijke kracht te stappen en ik ontdek dat in mijn poging om dit te doen, dat er momenten zijn waarin ik onflexibel geworden ben. Dit heeft mij angst en spanning binnenin mijn vorm gebracht.

De Raad: Begrijp dat jij je binnenin aan het herinneren bent wie je bent. Er zullen momenten zijn dat je uit evenwicht bent. Het is geen probleem, zolang als je in staat bent te leren en je aan te passen. Dit is jouw tijd om te ontdekken wie je bent, maar je moet jezelf de ruimte toestaan om alle zijden te onderzoeken zodat jij je evenwicht kunt vinden.

Ik hoop dat mijn vragen jullie geholpen hebben zoals zij mij geholpen hebben. Ons allemaal de Liefde en zegeningen sturend die wij kunnen hanteren. DANK JE WEL aan iedereen die dit werk deelt! Het betekent de wereld.

De Galactische Raad van het Licht

Jenny 

Cobie de Haan

Bron: Denk met je Hart

Bezoek ook onze Webshop en Facebook Pagina voor producten op basis van Aloë Vera.

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees