Groeten, Ik ben Mira van de Pleiadische Hoge Raad, momenteel fulltime werkzaam met de Aarde Raad. Ik begroet jullie vandaag met Liefde en optimisme. Weet alsjeblieft dat alles zoals gepland voortgaat. We houden de vinger aan de pols aangaande alles, dus begrijp alsjeblieft dat alles goed is. Wij begrijpen hoe uitgedaagd de meesten van de mensheid momenteel zijn. Dit is hoe het verondersteld is te zijn, omdat de driedimensionale manier van leven voltooid is. Het is uitdagend om van binnen te weten dat het voorbij is en dat het leven volledig anders gaat zijn dan wat jullie gekend hebben.

 

5d-Nieuwe-aarde

 

Dit ascentieproces is niet voor iedereen. Ik ben er zeker van dat jullie dit weten, aangezien jullie zien dat sommigen waar jullie van houden hun incarnaties verlaten. Sommigen zijn niet in staat zich aan de veranderingen aan te passen of zij kiezen om zich niet aan te passen. Denk hieraan; als je alles op jouw manier gaande hebt gehad op de planeet Aarde door geld te controleren, macht te hebben en anderen te manipuleren, dan zal je pijnlijk teleurgesteld zijn wanneer jij je greep verliest. Dit kan een grote schok zijn en jullie zullen beginnen te zien hoe onhandig het aan het worden is voor diegenen in deze categorie.

Anderen staan niet open voor een Nieuwe Aarde en een liefdevol leven. Zij hebben duisternis binnenin dat zij niet kunnen bereiken, dus spreiden zij het in het rond op ongezonde manieren. Voor hen is het leven het niet waard geleefd te worden buiten de derde dimensie. 

Jullie zullen ontdekken dat hebzucht iets van het verleden zal worden. Jullie zullen veel lichter en jonger worden. Jullie zullen de waarheid leren over hoe de Aarde werkelijk bestuurd werd en jullie zullen dankbaar zijn voor de Nieuwe Aarde. Wat voor systemen en miscreaties dan ook die jullie en de planeet nu beïnvloeden zullen gecorrigeerd worden. In feite, zijn zij in het proces van gerectificeerd te worden. Er is een plan voor alles en het is op diens plaats.

Jullie zullen beginnen je steeds gezonder te voelen, aangezien corrigerende maatregelen van ons allemaal (de Galactics en de Licht Alliantie) jullie en de Aarde helpen met gezonder voedsel, water en alles dat jullie nodig zijn om een ziekte weerstaand en gezond leven te handhaven. (Jullie zullen geen vaccinaties nodig zijn)

Op dit moment raden wij aan dat jullie doorgaan om de rommel in jullie levens op te ruimen. Het meeste ervan is van de oude 3D energie dat jullie terug kan houden van te Verlichten. Dit is van toepassing op oude emoties, alsook op materiële dingen. Jullie zullen gewaarworden, dat als jullie het loslaten jullie je ook beter zullen voelen. Wij willen dat jullie alleen de hoogste en beste energie in jullie levens hebben.

Erken de Aarde alsjeblieft en schenk aandacht aan wat Zij aan het doen is. Zij is in het proces van het uitruimen van negatieve energieën die niet geschikt zijn voor de vijfde dimensie en hoger. Zij doet dit met Haar eigen wijsheid, de gehele tijd van Haar kinderen houdend. Zij moet beter voor Zichzelf zorgen en het zal overduidelijk worden wat dat betekent. Jullie zullen doen wat er gedaan moet worden als het recht voor jullie geplaatst wordt.

Een ieder van jullie zal nieuwe gaven en bekwaamheden verwerven om in jullie nieuwe hogere dimensionale levens te gebruiken. Zij zullen blijven komen en jullie zullen afstand nemen van dat wat jullie in de derde dimensie deden. Het maakt allemaal deel uit van het verfijnen van en het worden van de perfectie waar jullie de bedoeling van hebben om te worden.

Wij volgen jullie vooruitgang, jullie openende harten en uitbreidende werk met blijheid en vreugde. Jullie doen het goed en herinner jezelf er alsjeblieft aan dat wij bij jullie zijn met iedere stap op de weg.

Ik ben Mira en ik houd van jullie.

Mira van de Pleiadische Hoge Raad

Valerie Donner 

Vertaling: Cobie de Haan

Bron: Denk met je Hart

© The Ground Crew - http://www.thegroundcrew.com

Bezoek ook onze Webshop en Facebook Pagina voor producten op basis van Aloë Vera.

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees