Lieve vrienden,

Het is zomer, maar met alle regen en bliksem van de afgelopen week verlangen we ondertussen toch wel erg naar de zomerzon. De bliksem heeft alles te maken met het ankeren van de krachtige energieën voor het nieuwe Maya Jaar, hierover lees je meer verderop in de nieuwsbrief.

De maand juli is een uitdagende maand geweest waarin we erg uitgedaagd werden om grenzen te bewaken. Veel grenzen werden opgezocht, uitgerekt en overschreden zodat je bewust kon worden van welke vorm je op dit moment hebt en welke je wilt aannemen.

Je kunt deze dagen het gevoel hebben uitgeblust te zijn, hard te hebben gewerkt en wellicht opkijken tegen alles wat je nog moet doen. Een grote valkuil op dit moment is dat je nog jezelf op een oude manier probeert te handhaven en dat put behoorlijk uit. Maar ook is het logisch omdat mensen tot dusver nog niet geleerd hebben of nog niet het vertrouwen hebben hoe je vanuit rust en overgave, geleid mag worden en mag ontvangen. Je kunt je dan ook sneller vermoeid en minder fit voelen, zelfs een gevoel van burn-out en overspannenheid ligt op de loer.

Ik heb de afgelopen maand meerdere malen gezien dat er ineens een identiteitscrisis ontstond, geen kracht meer was om de dagelijkse dingen op te pakken en dat vreugde en dankbaarheid voor dat wat is, ver weg leek te zijn. Maar tegelijkertijd kon je ook meer verbondenheid, besef van wat wezenlijk belangrijk en gewenst is ervaren, evenals een groter gevoel van eigenwaarde en de eigen weg.

Toch is er een prachtige ontwikkeling gaande in al deze heftigheid namelijk een stroom waar de wil zich niet langer tegen kan verzetten. De druk is zo hoog opgevoerd dat je of je het wilt of niet je over moet geven, omdat je wanneer je op de oude manier bezig blijft je leven niet langer kunt bolwerken. Deze stroom raast op dit moment met volle vaart om de nieuwe perspectieven zichtbaar te maken.

Heb jij ook alles voorbij zien komen? De vele gedachten, gevoelens en indrukken en heb je ook het scala aan keuzemogelijkheden gezien? Waarschijnlijk heb je jezelf betrapt dat je nog keuzes maakt die je hoogste belang niet ondersteunen en je vraagt jezelf wellicht af waarom je dat steeds doet?

De verslavingen en identificaties van het pijnlichaam laten zich volop zien, omdat we echt ten diepste mogen beseffen welke basisovertuigingen er ten grondslag liggen aan onze ervaringen en onze perceptie van de realiteit. Het is dan ook belangrijk om in deze periode vrij te blijven van zelfveroordeling. Dit ligt op de loer wanneer je leven dermate onder de loep genomen wordt en je jezelf betrapt op onvolkomenheden. Blijf altijd in je Goddelijke onschuld geloven.

Gevoelens van onmacht kun je van hun verlammende angst ontnemen door ze te erkennen en jezelf te vertellen dat je wellicht nog onvermogens ervaart, maar dat je die vaardig kunt worden en dat geloof en intentie van groot belang zijn in alles wat je in je realiteit ervaart.

Je mag nu dan ook gaan spelen met je geloof en overtuigingen zodat je de afgescheidenheid die je in onmacht ervaart, leert opheffen. Maya betekent illusie, je mag de illusie van afgescheidenheid helemaal gaan doorzien en zo de verantwoordelijkheid voor de uitdrukking van jouw spirit in een menselijke ervaring helemaal gaan nemen.

Wat is jouw waarheid? Ik benoem dit specifiek omdat je de afgelopen weken geconfronteerd kunt zijn met verhalen van wie je dacht te zijn of ooit bent geweest, de verwachtingen die je had over jezelf en anderen. Kijk naar wie je nu bent en geef ruimte aan je diepe kwetsbare gevoelens want ze hebben je veel te vertellen over wat je groei en geluk in de weg staat. De verlangens van je hart wijzen je wat je nodig hebt om in de vreugde van het onschuldige kind te zijn. Durf steeds eerlijker naar jezelf te zijn en zonder veroordeling naar jezelf te kijken om die onschuld te waarborgen.

Sinds vorige maand is er een krachtige instroom van 8-dimensionale eenheids- energieën die ons juist bewust maken van waar we vasthouden aan begrenzingen door ons geloof in dualiteit. Doordat in de 8e dimensie de weg naar het samenbrengen van polariteit (tegenstellingen) wordt geopend, geeft dit nu de kans en mogelijkheid om via deze 8-dimensionale scheppingsbellen in te zoomen op alle aspecten van onze realiteit zoals: Waar identificeer je je nog mee? Wat laat je hart sneller kloppen? Ben je zuiver en onvoorwaardelijk? Wat geeft je een gevoel van liefde of afwijzing?

Hoewel dit een prachtig hulpmiddel is daagt het bijzonder uit steeds weer in het Hier en Nu terug te komen en focus voor je prioriteiten te hervatten.

Lieve mensen het is nu echt van belang en de tijd om ruimte te maken uit liefde voor jezelf, overzicht te krijgen en op te ruimen. Rond af wat je uitgesteld hebt. Repareer wat stuk is (in alle vormen) maak het mooi en comfortabel om je heen en ruim op wat je niet langer nodig hebt. Doe dit alles stap voor stap zodat je voeten het ritme van je hart kunnen volgen.

Ontvang de inspiratie en leiding van je Hoger Zelf en schep de organisatie die jij nodig hebt om helder en gestructureerd te werken. Het is vooral belangrijk dat datgene wat voor jou nu het belangrijkste is, ook de meeste ruimte en een gezonde voedingsbodem krijgt om zich te ontplooien en te groeien.

Altijd wanneer de druk in ascentie toeneemt is er ook veel dat in verlossing mag worden gebracht. In dit geval gaat het om de verhalen waarmee je je identificeerde. Laat de nachtmerries los, de spoken van het verleden, de verhalen van toen en ooit en stap in de magie van het NU.

De verlossingsopdracht van Christus ligt in jezelf; zolang je verwacht dat je van buitenaf gered of verlost moet worden geloof je nog steeds in illusies en houd je vast aan het slachtoffer en dader bewustzijn. Ascentie is het verheffen van je bewustzijn en het ascentieproces ondersteunt hierin door je steeds meer aan te zetten je van het zelf bewust te worden zodat je opnieuw kunt kiezen en vorm kunt geven aan je leven en de wereld. Schep jouw hemel op Aarde.

In Lak’ech,

PatChen

 

Bron : Mdt

{jcomments on}

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees