Het getijde is voor zovelen van jullie gekeerd, aangezien jullie één voor één afstand gedaan hebben van deze kettingen die jullie stevig vastgemaakt hielden aan de oude jij. En, zoals jullie voor jezelf kunnen zien, zodra als dat jullie deze bankschroefachtige greep dat het op jullie had loslaten, is het alsof jullie voeten nauwelijks de grond aanraken. Jullie raken gevuld met zoveel licht, dat het is alsof je bijna zweeft door de zuivere lichtheid van ZIJN. Ja, wij zijn ons er goed van bewust, dat niets verder van dit beeld af zou kunnen staan van het drijven door wat voor obstakel dan ook heen dat schijnbaar recht voor jullie tevoorschijn komt. In plaats daarvan, zal het aanvoelen alsof jullie met het hoofd eerst steeds maar weer opnieuw tegen een stenen muur aangeramd worden.

 

 

Dus wat wij nu zeggen, is slechts om jullie aan te moedigen door te gaan, want zeer spoedig op het één of andere tijdstip, zullen jullie je ook voelen alsof deze stenen muur eenvoudig in stof verbrokkeld en verdwijnt, en ook jullie zullen dan in staat zijn om wederom vrijelijk adem te halen. En hoe bereiken jullie die vrijheid, horen wij jullie vragen. Wel, wederom moet het antwoord zijn dat alleen jullie dat zullen weten. Want jullie zijn het en alleen jullie die in staat kunnen zijn om de keten die jullie aan het oude en dichte verleden linkt, waar jullie voor zo'n lange tijd doorheen gesjouwd zijn, te onderscheiden. Het licht is er om jullie te helpen beter te zien, maar het licht kan jullie niet vertellen wat te doen, of zelfs, wat te zien. Want dat zijn jullie en alleen jullie die in staat zijn om de signalen en de niet zo discrete hints te begrijpen die naar jullie toekomen en jullie in de juiste richting zullen wijzen. Maar het is jullie keuze om je te openen tot dat wat je ziet, en om dienovereenkomstig te handelen. 

Dus hierin, staan jullie alleen, maar niet zonder ondersteuning. Want jullie hebben een hele schare achter jullie staan om ter ondersteuning op te roepen en jullie hiermee te helpen. Iets hiervan is van zuiver energetische aard, en zoals wij er eerder over gesproken hebben, nooit eerder was de macht van het licht meer behulpzaam bij het jullie helpen om door deze laatste barrière heen te breken. Maar jullie hebben nu ook een hele schare van meer Aarde gebonden zielen vergaard, zoals al deze mede mannen en vrouwen waarmee jullie je verbonden hebben via deze berichtgevingen. Jullie wandelen allemaal op individuele paden, maar nu, hebben jullie de les geleerd in het verbinden van jullie licht op een dermate manier dat het elk en iedereen van jullie helpt om sterker te stralen.  


Wij weten dat dit geen nieuws voor wie van jullie dan ook is, maar het verdraagt wederom herhaling: maak niet de vergissing van het je te verbergen als een gewond dier wanneer je de lichtstorm binnenin voelt woeden, maar reik uit en vraag om ondersteuning van diegenen die nabij zijn en die je lief zijn. Want jullie moeten je allemaal verbinden, dat is de enige manier om door dit heen te komen. Maar nogmaals, kies jouw manier van het je te verbinden, want dat kan ook in alle vormen en maten komen. Persoonlijk contact, het delen van woorden, aanraking, of gewoon energie, jullie zullen allemaal een manier vinden om op iemand te leunen die jullie zal helpen om de dingen in een beter licht te zien, en inderdaad, die laatste muur zoveel meer penetreerbaar zal weten te maken. Want alleen gaan zal die muur schijnbaar bijna kogelbestendig maken, en jouw instinct om je in schaamte of nederigheid te verbergen zal het alleen maar veel moeilijker maken om er doorheen te breken.


Dus open jezelf volledig, en je zult voelen dat niet alleen het licht van bovenaf, maar ook vanuit iedere ziel die naast jou staat, door jou heen zal stromen en jou zal versterken. Maar dat zal alleen gebeuren als jij uit jouw schuilplaats vandaan komt en in de openheid gaat staan, diegenen die jou kunnen zien toestaand naar jou uit te reiken en hun licht aan jouw licht toe te voegen. Op die manier, helpen jullie ook elkaar. Want het is inderdaad zoals bij de Vijver. Hoe meer je van jouw eigen individuele energie deelt, hoe meer je vanuit de Bron aangevuld wordt. Dus geef wat je kunt, maar het is zelfs meer belangrijk om alles te ontvangen dat je kunt, want op die manier, houd je de circulatie van energie groeiend en vergrotend op de beste manier die er is. The Constant Companions

 

Bron: Denk met je hart

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees