Het schijnt dat wij in moeilijke tijden op aarde hulp krijgen van de beschaving die woont in wat wij de Holle Aarde noemen of ook wel Agartha. Iemand die hier veel over weet is Robert Potter die al sinds 1975 buitenaardse contacten heeft en die samenwerkt met een man die bekendstaat onder de codenaam “Cobra”. Via deze Cobra ontvangt Robert Potter informatie over de beschaving uit de Holle Aarde en hoe zij zich inzetten om onze planeet te helen. Waar het op neerkomt is dat er twee soorten buitenaardsen zijn. De “slechterikken” zoals de Grey’s en de Reptilians en de “goeden” die onderdeel vormen van de Galactische Federatie.

 Omdat de ”slechterikken” zich bezighouden met genetische manipulatie van mensen is er een Galactische besluit genomen (galactic enforcement codex) om de mensheid te helpen om deze negatieve krachten te verwijderen. Daardoor komen er veel buitenaardsen, allen lid van de Galactische Federatie, naar de aarde om te helpen in dit proces.

Volgens Potter zijn de kwade krachten al zo’n 26.000 jaar actief op deze planeet. De infiltratie van de kwade krachten is begonnen ten tijde van Atlantis en Lemurië waardoor er in die tijd verwoestende weredlwijde oorlogen ontstonden. Sinds die tijd verkeert de aarde in een soort semi quarantaine.

Doordat wij steeds verder bewegen door het Galactisch vlak en meer licht onze planeet bereikt zijn de mensen verder ontwikkelt en beginnen ze nu met het hernieuwde contact met de Galactische mensheid en ons lidmaatschap van de Galactische Federatie, aldus Potter.

Hij stelt verder dat de vijandige machten of de lagere astrale wezens, langzaam maar zeker worden opgeruimd door de diverse hogere en ruimteschepen die naar de aarde komen. De ondergrondse bases van de Illuminati en de geheime genootschappen zijn verwoest of onbruikbaar gemaakt en hun pogingen om de Derde Wereldoorlog te beginnen zijn gedwarsboomd.

De manier waarop de negatieve krachten de mensheid genetisch manipuleren is via chemtrails, vaccinaties, HAARP en GMO (genetisch gemanipueerd organisme) voedsel.

In de radiouitzendig van Coast to Coast hieronder is Robert Potter het tweede uur te gast en vertelt uitgebreid over zijn contacten met Semjase, een lichtwezen van de Plejaden. Tenslotte zegt hij dat de toenemende intensiteit van de aanwezigheid van UFO-vloten die in 1991 in Mexico City begon, onderdeel vormt van het proces van identificatie en voorbereiding op interplanetair contact.

Voor de liefhebbers is hier de website van Robert Potter met meer informatie.

In het eerste uur van de show is te gast Craig Hulet, een politiek analist en buitenlanddeskundige.

Het onderwerp waar ze over spreken heeft te maken met het verhaal dat wij enkele weken geleden publiceerden over de aanklacht van 43 Biljoen Dollar die door de Spire Lawgroup was ingediend bij de rechtbank van New York namens gedupeerde huiseigenaren, voor artikel klik hier.

Dit werd ook uitgebreid gepubliceerd via het grote mainstream netwerk CNBC. De volgende dag worden twee kinderen van één van de directeuren, Kevin Krim, vermoord door het kindermeisje. Direct na de moord probeert de nanny zichzelf van het leven te beroven door haar keel door te snijden. Dit lukt niet en zij heeft het drama overleeft.

Pal na de moord wordt het bewuste artikel door CNBC off line gehaald. Hulet en met hem vele anderen, geloven niet dat dit zomaar een moord was van een doorgeslagen kindermeisje, maar dat deze werd uitgevoerd door “special forces” als een waarschuwing aan CNBC om dit soort verhalen nooit meer te publiceren. De redenen waarom Hulet dit allemaal denkt legt hij uit in het eerste uur.

 

Video

 

Bron : Niburu

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees