Er zijn een aantal aankomende en lopende astrologische uitlijningen die een nieuw tijdperk van bewustzijn zullen brengen aan de mensheid, maar niet voordat ingestort is wat er al op zijn plaats is. Als je een van die mensen bent die astrologie volledig negeert, dan kunt je in gedachten houden dat de astrologie ons laat zien hoe de cyclussen van de tijd zichzelf steeds herhalen, terwijl specifieke uitlijningen altijd specifieke veranderingen brengen. Degenen die aan de macht zijn rekenen op meester astrologen voor vrijwel al hun de beslissingen. Door te weten dit,  geeft het ons een idee van wat ze van plan zijn en wanneer ze kunnen proberen om hun doelstellingen te bereiken. Alles draait om de cycli van tijd en de energieën die geassocieerd zijn met deze bepaalde cycli.

 

sdasdagdgadg

A vision of the new earth via Jacque Fresco of the Venus ProjectBijvoorbeeld, Pluto is in Steenbok tot 2023. De laatste keer dat deze zeldzame uitlijning gebeurde was in 1776, het jaar van de Amerikaanse Revolutie. Kijk om je heen. Wat er aan de hand is? ER IS REVOLUTION in vele landen.

Zie ook: Verwacht grote veranderingen Met Aankomende zeldzame astrologische Uitlijning!

In 2010 was er een zeldzame uitlijning die zich niet had voorgedaan sinds de jaren 1960 tijdens de zomer van Liefde. Ik wist over deze aanpassing in 2008 en vertelde mijn dochter dat zij kon verwachten dat veel mensen fel gekleurde dassen en stropdassen zouden gaan dragen in de komende jaren en precies op schema, droegen de mensen fel gekleurde dassen en stropdassen zonder te weten WAAROM.

Zoals ik vermelde in het The Love Revolution Wll Not Be Televised  artikel, zal het nodig zijn om een stap terug te nemen voordat we een enorme stap voorwaarts nemen. Wat we gaan zien is een letterlijke implosie van overheid, onderwijs, geld en religie als hoogtepunt in het jaar 2023 en het is al begonnen!

Saturnus is in Schorpioen tot september 2015. In de astrologie, is Schorpioen eigenaar van het huis van dood en wedergeboorte. Het is heel goed mogelijk dat de VS petrodollar zal instorten tegen het einde van september, hoewel de mensen die in de Verenigde Staten wonen zullen de laatste zijn die dit te weten komen omdat de Federal Reserve zal proberen om hun illusie van controle te handhaven voor zo lang mogelijk.

Deze bijzondere uitlijning biedt de mogelijkheid voor mensen om hun ego te elimineren en de mogelijkheid voor een bewustzijnstransformatie. Dit zal leiden tot de grootste hoeveelheid van de polariteit tussen positief en negatief. Met andere woorden, zo slecht als dingen ook zouden kunnen gaan, ALLES zal achteraf onvoorstelbaar verbazingwekkend zijn. Het zaad werd geplant toen Pluto Steenbok binnenging en nu begint de boom haar vruchten af te werpen.

Laten we ons eens voorstellen dat je eigenaar bent van een sinaasappel boom. Als u probeert om een sinaasappel te eten terwijl hij nog groen is, dan zal hij nog erg bitter zijn, maar als je wacht tot de sinaasappel is gerijpt, dan zal de vrucht ongelooflijk zoet zijn. Dit is wat er nu gebeurt. Terwijl Saturnus in Schorpioen is, geeft dat ons bij benadering een tijdschema voor wanneer de vruchten rijp zullen zijn. Op dit moment weten we dat we nu in de bitterheid van de vrucht zitten. We weten ook dat, mettertijd, het fruit zal rijpen. Het zal niet van de ene op de andere dag rijpen, maar net zoals de overgang van het Vissentijdperk naar het tijdperk van de Waterman, dit is een geleidelijke verandering. In de grote reikwijdte van "tijd" is een paar jaar een fractie van een seconde, dus kijk hier naar uit als tot bloei komt in de komende jaren. We gaan de onmiddellijke ineenstorting zien van veel van deze instellingen in de komende maanden, dus wees voorbereid omdat de bal al in beweging is en niets het meer zal kunnen stoppen.


Wees niet bang om "het leven zoals jij het kent" los te laten want voor de Nieuwe Aarde kan beginnen in deze 3 dimensionale werkelijkheid moet er een ineenstorting zijn van wat er op dit moment onhoudbaar is. Dit betekent niet dat het zal worden vervangen door een Nieuwe Wereld Orde. Integendeel, het zal worden herbouwd in het belang van de mensheid als alle onderdrukte technologieën worden vrijgegeven. De manier van leven, zoals jullie het kennen, zal lijken op het stenen tijdperk in de komende jaren dus ben bereid om alles los te laten waar we aan gewend zijn geraakt in dit huidige paradigma.

Jullie zullen allemaal de Scheppers zijn van de Nieuwe Aarde en de geschiedenis zal jullie opnemen als de stichtende vaders en moeders van innovatie in de volgende fase van onze spirituele evolutie en transformatie. Degenen die momenteel slapen zullen zich naar jullie keren voor advies over hoe om te gaan met deze veranderingen, dus wees voorbereid het goede voorbeeld te geven, terwijl jullie mensen helpen die niet begrijpen wat er gebeurt. HET LICHT WINT ALTIJD op het eind!

De Hopi zeggen dat "Wij degenen zijn waar we op hebben gewacht." Hoewel het mogelijk is dat de wereld zal veranderen in een 5D Aarde door een vibrationele verandering, zijn we nog steeds in deze 3 dimensionale werkelijkheid, waar het huidige systeem in een wanhopige behoefte van de reformatie zit. De komende jaren zullen de mogelijkheid bieden voor een volledige transformatie van niet alleen het bewustzijn, maar ook voor politieke, educatieve en monetaire verandering.

Ze zeggen dat degenen die niet leren van de geschiedenis gedoemd zijn haar te herhalen. Wat hebben we geleerd en hoe kunnen we de dingen beter maken? Ik bied een aantal antwoorden in het  Global Unity Project –  What The World Needs RIGHT NOW  artikel, maar in de tussentijd, wees alstublieft voorbereid om die stap terug te doen door het hebben van voldoende vers water en genoeg voedsel voor tenminste 2-3 maanden. Dit is op geen enkele wijze angstzaaierij als verandering nodig is om vooruit te komen.

Transformatie volgt altijd deze uitlijningen dus er is een licht aan het eind van de tunnel, en dat licht ben JIJ!

Original link: Fasten Your Seatbelts, The Transformation Is Happening!

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

 

Bron : Wakkeremensen

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees