Staan wij op het punt een nieuwe stap in de menselijke evolutie mee te maken? Er is een bepaalde staat van bewustzijn die sommige mensen hebben meegemaakt zonder dat ze het begrijpen. Het gaat om meer mensen dan in het algemeen wordt gedacht. Al sinds het begin van onze jaartelling vertellen oude culturen ons over deze vorm van bewustzijn.  We hebben hiervan gehoord door de Egyptenaren, de Amerikaanse Indianen en de Griekse filosofen. Deze vorm van bewustzijn noemt men in het Nederlands “uittreding” en in het Engels out-of-body experience (OBE). Een ander woord wat men ervoor gebruikt is astrale projectie.Onderzoek heeft uitgewezen dat het percentage mensen die een OBE ervaring hebben gehad zelfs tussen de 10 en 20 procent ligt en groeiende is. Ga maar zoeken via google en je vindt duizenden verhalen van mensen die dit zelf hebben ervaren.

Doktoren verbazen zich al tientallen jaren over wat mensen hen vertellen die een “bijna dood” ervaring hebben meegemaakt. Het bewustzijn blijft maar verlaat het lichaam. “Doden” die van bovenaf neerkijken en precies zien wat er gebeurt op de operatietafel waar zij worden behandeld. Achteraf zelfs kunnen beschrijven wat mensen zeiden tijdens zo'n operatie en watvoor kleren ze droegen.

Men is er ook in geslaagd dit fenomeen in laboratoria op te wekken en te reproduceren. De psycholoog Charles Tart voerde in 1966 het volgende experiment uit. Hij schreef een nummer van vijf cijfers op een stuk papier en legde dat op een plank die hoog boven een bed was gemonteerd. De proefpersoon, in dit geval een vrouw die beweerde dat ze zelf een OBE kon opwekken, werd in het bed gelegd. De opdracht was om haar lichaam te verlaten en te vertellen wat het nummer was wat geschreven stond op het papier op de plank hoog boven het bed. Ze wist inderdaad precies het goede nummer te noemen. De kans dat dit toeval is geweest is kleiner dan één op honderdduizend.

Het goede nieuws is dat iedereen die dit wil het kan meemaken. Je hoeft er niet een bijna-dood-ervaring voor te hebben of bijzonder begaafd te zijn. Er zijn mensen die dit kunnen en overal naartoe reizen, zelfs naar sferen die buiten het aardse liggen.

Er zijn tegenwoordig hele groepen te vinden op internet die allemaal ervaringen uitwisselen en er is nu een mogelijkheid, ook voor onze lezers, om het zelf te proberen.

De website Finerminds biedt een ieder die dat wil aan om op 4 oktober aanstaande online deel te nemen aan een trainingssessie met de expert Steve G. Jones. Voor wie dit gratis wil proberen, er staat een link onder de video. Het is helaas in het Engels en hou ook even rekening met het tijdverschil.

 

Video

 

Bron: Niburu

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees