Lieve vrienden, lieve familie! Ja, wij zouden graag ons warmste welkom thuis naar jullie allemaal uit willen breiden, want jullie zijn echt de grens overgegaan en teruggekeerd naar jullie vroegere glorie op aldus vele manieren. Wij weten dat voor sommigen van jullie, dit vele vraagtekens in jullie gedachten achter zal laten, want jullie schieten erin tekort om ook maar iets anders in jullie leven te zien, of zelfs in jullie fysieke lichaam, en dus zullen jullie denken, "Waar in de lieve vrede hebben ze het over?" Dus laat ons een klein beetje uitleggen over wat er in de afgelopen paar dagen gebeurd is.

 


Want terwijl jullie bewust die laatste deur in de ware kern van jullie hart openden, ofwel dat dit voor, tijdens of zelfs na de Bijeenkomst was waar velen van jullie aan deelnamen, verwijderden jullie ook het laatste obstakel dat jullie in de weg stond. Want weet dat dit is hoe dit altijd besloten is geweest, de keuze moet van jullie/jou zijn, en alleen van jullie/jou. Niemand of geen enkel ding kan jou dwingen je over te geven aan jezelf, dat is alleen jouw beslissing en de jouwe alleen. Maar wanneer je die beslissing neemt, kan ook niemand of geen enkel ding je in de weg staan. Dus als jij JA tegen jezelf zegt, zal de Gehele Schepping luisteren, en de deuren zullen allemaal als bij toverslag opengaan. Want dan, en alleen dan, kan jij in jouw ware zelf stappen.


En nu, hebben aldus velen van jullie die beslissing genomen, en nu, zal niets ooit meer hetzelfde zijn. Maar nogmaals, op een kunstmatig niveau, zal er niet veel zichtbaar zijn, en jullie kijken om je heen en zien min of meer precies hetzelfde als voorheen. Maar als je meer nauwkeurig kijkt, zal je al enige subtiele verschillen zien. Misschien dat de lucht zelf lijkt te glinsteren op een ietwat andere manier dan voorheen, de kleuren mogen een beetje meer stralend lijken te zijn, en diepgaande woorden zullen gemakkelijker over je lippen rollen of misschien je vingertoppen (type-schrijfwerk). Zoals wij jullie eerder vertelden, deze zullen grote schoenen lijken te zijn om te vullen aan het begin, en de eigenlijke gedachte over wat dit alles zal omvatten kan meer dan een beetje ontmoedigend zijn. Dus jullie zullen hier niet met het hoofd naar voren ingeworpen worden, dierbaren, en terwijl dit een boodschap is die vaak herhaald is, weten wij ook dat dit een boodschap is die geschikt zal zijn om bij sommigen irritatie te veroorzaken. Want wat nieuw is, zullen zij zeggen, jullie beloven altijd verreikende veranderingen, maar dan, na de bepaalde tijdsduur, zeggen jullie altijd, altijd hetzelfde: "Heb geduld, en de veranderingen zullen klein zijn, en nauwelijks waarneembaar."

Wel, alles dat wij kunnen zeggen is, kijk naar jullie recente verleden, de laatste twaalf maanden of zoiets, en wees echt eerlijk met jezelf. Zie je enige veranderingen, of niets? Zie je nog steeds dat de rekeningen zich opstapelen, en alleen onvriendelijke gezichten die vanuit de menigte naar jou staren? Of zie je iets anders? Nogmaals, dit is belangrijk, want in jullie harten, zullen jullie aldus heel goed weten wat voor veranderingen het zijn waar wij over spreken. Want dit zijn geen kunstmatige veranderingen, uitgestald in de massa media op één lijn met de oorlogszucht of de malligheid van de zogenoemde beroemdheden. Dit zijn veranderingen op een diepgaand niveau, veranderingen welke jullie hart waarlijk in beroering en tranen van vreugde naar jullie ogen zullen brengen. Hebben jullie hiervan ook maar iets gevoeld de laatste tijd, en als dat zo is, wat was de reden? Want dat is waar de waarheid ligt, lieve vrienden, want jullie hart liegt nooit. En van nu af aan, zullen jullie allemaal je hart voelen versnellen, en deze reactie van vreugde zal steeds meer frequent worden terwijl jullie leren je echt af te stemmen op deze nieuwe frequentie waarmee jullie binnenin ingebed zijn. Want nu, zijn jullie niet langer deze solitaire bakens, de geluiden van de hemel naar beneden brengend en verankerend en hen in de nacht uitzendend. Nu, zijn jullie waarlijk ÉÉN, en jullie neuriën allemaal hetzelfde deuntje, en jullie kunnen er niets aan doen dat te doen. Want jullie zijn allemaal aangesloten op deze altijd voortdurende generator van licht en energie, en door jullie allemaal, bedekt dit nieuwe geluid van vreugde jullie gehele globe al.


Dus spits jullie oren, en jullie kunnen niet falen met dit te horen, nee te voelen, in ieder bot van jullie lichaam. En iedere keer dat je bewust uitreikt naar welk ander lid van dit web van licht dan ook, zal je letterlijk de trillingen voelen die door jou heen komen. Want jullie zijn niet langer afgescheiden, en jullie boodschap van vreugde zal niet langer in de inktzwarte duisternis verdrinken dat gewoonlijk jullie enkele straal van licht omringde. Want nu, is het alsof de ware lucht levend is en neuriet met hetzelfde deuntje van vreugde.


Dus ga naar buiten en geniet van dit koor met iedere vezel van jouw lichaam, en vergeet niet tegen jezelf te zeggen, "Dit is hier omdat IK hier BEN, en het is door mijn ware bestaan dat deze gehele planeet begonnen is wederom in harmonie te neuriën na eonen lang aan disharmonie." En weet dat deze welwillende trilling er al mee begonnen is diens effect op al het andere te hebben, want het kan niets anders doen dan steeds verder uit te blijven reiken vanuit de Kern, en steeds verder in de Kern van alles dat het omringd. The Constant Companions

 

Bron: Denk met je hart

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees