Binnenin jullie, gecodeerd in jullie DNA, slaapt de droom van de nieuwe tijd. Velen van jullie ontwaakten tot dit visioen terwijl het sterker binnenin jullie beweegt tijdens deze krachtige tijd. Jullie stemden er in deze tijd mee in om te ontwaken en je bij elkaar aan te sluiten om de Aarde naar de nieuwe tijd te brengen wanneer de genezende energieën van het goddelijke vrouwelijke heel veel transformaties op gang brengt. Vandaag en gedurende de volgende paar dagen, zal de krachtige Wesak Maan de energieën tot actie aanzetten en versterken op het Aardse vlak, en staat velen toe om nieuwe niveaus van ontwaking te ervaren. Het hart van deze droom leeft in de nabije toekomst van de Aarde.

 

awesome_moon

De krachtige energie van deze toekomstige tijd straalt in alle richtingen uit, verleden en toekomst. Het huidige moment is in resonantie "opgetild" met de nieuwe tijd door de sterke energieën van de Wesak Maan. Deze energieën versterken verder terwijl heel veel wezens zich in bewustzijn bij elkaar aansluiten om energieën te verankeren die uitstralen vanuit de toekomst naar het heden.

Tijdens deze krachtige tijd, zullen jullie een glimp opvangen van verleden en toekomstige momenten, alsook van momenten die parallel bestaan met betrekking tot jullie huidige focus. Deze momenten bestaan in jullie gebied van mogelijkheden.

Je mag een glimp van oude situaties opvangen vanuit je verleden met plotselinge pulsaties van inzicht als zij uit het cellulaire geheugen losgelaten worden; je mag een glimp opvangen van parallelle werkelijkheden zodat je kunt kiezen om je focus daarnaar te verschuiven; je mag een glimp van werkelijkheden opvangen die zich ontvouwen binnenin het bereik van de toekomstige geschiedenis van de Aarde. Je mag aan glimp opvangen van vroegere levensspannen die je helpen om het volledige bereik van je bekwaamheden te begrijpen. Je mag een glimp opvangen van toekomstige levensspannen om jou te helpen beter het belang te begrijpen van gebeurtenissen die zich in jouw huidige moment ontvouwen. Je dromen mogen je naar locaties in het Universum dragen die jij je nooit voorgesteld hebt, jou een voorproefje gevend van ontvouwende waarschijnlijkheden.


Weerstand Loslaten

Heel veel mensen mogen zich onder druk voelen staan, zogezegd. De graad van de gevoelde druk is gelijk aan de graad van de weerstand. Als je druk voelt - als je voelt dat de druk opgevoerd wordt - ga een meditatieve plaats binnen en vraag om hulp bij het loslaten van alles dat losgelaten moet worden in deze tijd. Vraag dat wat voor gebieden van weerstand dan ook die je vast mag houden getoond worden. Houd deze gebieden in het bewustzijn, je ondertussen diepgaand ontspannend en ademhalend. In deze ontspannen staat, sta downloads toe om je bewustzijn binnen te stromen. Vraag om Liefde, genezing en begrip. Stel je open om deze energie te ontvangen. Sta het toe om in/naar iedere cel van je wezen te gutsen. In de weken en maanden die eraan komen, zal je met goddelijke timing beelden, informatie, en het weten voort brengen - wat ook maar nodig is om je te helpen meer volledig de nieuwe versie van jezelf te omhelzen die zich nu in je toekomst kristalliseert.

Denk aan deze tijd als een "software upgrade". Deze opwaardering in visie/inzicht en begeleiding zal je toestaan om de nieuwe energieën met een groter gemak en vertrouwen te navigeren. Het zal je toestaan om de versie van jezelf te worden die in staat is om de transformatieve tijden verderop te navigeren. Diegenen die oude versies van hun "navigatie software" handhaven zullen vele uitdagingen en defecten ervaren aangezien de oude manieren minder effectief worden met het navigeren van de nieuwe energieën die bezig zijn zich nu te ontvouwen.

Tijdens de komende tijden, zullen jullie talrijke kansen ervaren om in/naar het volgende niveau van jullie spirituele reis te stappen. In de volgende paar dagen, lijn uit met de Wesak energieën door de intentie te verkondigen dat je open, bereid en in staat bent om alles te omhelzen dat in jouw gebied van mogelijkheden leeft. Ga een plaats van Liefde en toestaan binnen, terwijl je heel veel situaties waar zult nemen die zich rondom jou heen ontrafelen. Je zult bij tijden waarnemen dat pijnlijke momenten zich ontvouwen. Sta sterk in je hoogste visie. Zegen alles dat er voor jou verschijnt. Zegen alles dat je ziet. Op deze manier, zal je helpen de energieën van de Nieuwe Aarde te verankeren.

DL Zeta

Vertaling: Cobie de Haan

 

Bron : Denk met je Hart

©2010-2015 DL Zeta, Celestial Vision, All Rights Reserved www.celestialvision.org
These messages are intended to be shared. You are welcome to share and distribute this message with others as you feel guided to do so. Please be sure to include the author & source website link.

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees