Voor meer en meer mensen wordt het volstrekt duidelijk dat we nu een zeer bijzondere tijd meemaken, waarin een fundamentele transformatie plaatsvindt. Ook al geeft het geheel soms een chaotische indruk, toch wordt voor steeds meer mensen duidelijk dat er een samenhang is en er een bedoeling achter zit. Dat kunnen we ‘het grotere plaatje’ noemen. Wie zelf op onderzoek uitgaat, die komt er vroeg of laat achter dat de overheid, de media, de wetenschap, de zorg en de religies ons volstrekt niet helpen om dat grotere plaatje te zien. Sterker nog, ze doen misschien wel hun uiterste best om te voorkomen dat we dit grotere plaatje gaan ontwarren.

 

In onderstaande, twee uur durende videopresentatie probeert allround wetenschapper Dr. Johan Oldenkamp (auteur van 25 boeken) het omgekeerde te doen. Hij deelt daarin zijn visie op onze werkelijkheid en de grote transformatie die daarin gaande is. Deze presentatie gaf hij op donderdagavond 5 april 2012 in het Niburu-café aan de Birkstraat 136 te Soest.

In deze presentatie legt Johan Oldenkamp de nadruk op de sprong naar het allerhoogste niveau van bewustzijn. Dat niveau noemt hijHeelheidsbewustzijn. De sprong daar naartoe is die van Dualiteit naar Heelheid. De bewustzijnssprong die daaraan vooraf gaat is die van Macht naar Kracht. Omdat velen zelfs die sprong nog steeds niet hebben gemaakt staat Johan daar in deze presentatie uitgebreid bij stil.

 

Video

 

 

 

Bron: Pateo

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees