Als wij het hebben over astraal reizen dan hebben we het over bewustwording van de 5de dimensie. De 5de dimensie speelt zich af als wij dromen, bij uittredingen, bij bijna dood ervaringen en bij de dood zelf. Zodoende kan het bewust astraal reizen op twee manieren worden geleerd, namelijk door visualisatie/concentratie en bewust opstaan tijdens dromen.Elke nacht gaan wij dus bewust of onbewust naar de 5de dimensie tijdens onze slaap. Je kunt in de astrale wereld overal naar toe reizen en ervaringen opdoen, die je in de fysieke wereld ook kunt doen, maar dat is een grote tijdverspilling.

 

Het is veel effectiever om je te richten op het fundamentele, zoals: wat is er werkelijk gaande is in de astrale wereld, het ontvangen van spirituele kennis of het pad van verlichting te volgen. Met dit doel voor je ogen kan je spirituele wezens ontmoeten zoals we die kennen in grote religies, mythologieën of esoterie. Naast dit kun je in de astrale wereld kennis ontdekken over je innerlijke obstakels, je eigen innerlijke defecten, het leren van verborgen wijsheid over de dood, beelden zien van de toekomst, ontdekken van het doel in ons leven.

Astrale wereld

De astrale wereld kent objecten die wij niet kennen in de fysieke wereld (3de dimensie, waar wij dagelijks in leven) waardoor wij het gevoel kunnen hebben dat het onbewuste een rol speelt, maar door ervaring zul je de astrale wereld kunnen onderscheiden van de onbewuste gedachten. Net zoals je vanaf de geboorte, elke dag in de 3de dimensie (fysieke wereld) kennis opdoet met behulp van je ouders, zo leer je in de 5de dimensie (astrale wereld) door ervaring en vertrouwde gidsen die je daarbij helpen.

Vele malen is het voorgekomen dat mensen tijdens dromen, bewust of onbewust, hun vrienden/familieleden hebben geobserveerd, zonder dat zij die observatie bemerkten. Naderhand wisten zij precies te vertellen wat de vrienden/familieleden hadden gedaan en dit met een grote nauwkeurigheid. Uiteraard komen er kleine afwijkingen voor doordat wij niet volledig ons onderbewustzijn kunnen uitschakelen.

Tijdslimiet

De tijd dat je kan doorbrengen in de astrale wereld heeft een limiet in vergelijking met de tijd die wij doorbrengen in de fysieke dimensie, dus maak goed gebruik van de tijd. Spiritueel en negativiteit vinden allebei plaats in de astrale wereld en je zult naarmate van genoeg ervaring daar achter komen. Ook is het mogelijk om in de astrale wereld andere mensen te ontmoeten. Vaak is het zo dat veel mensen zich niet bewust zijn dat men zich in de astrale wereld bevindt(dromen) waardoor hun aandacht te trekken bijna onmogelijk wordt. Dit komt omdat onbewuste gedachten de overhand hebben.

Het kan mogelijk zijn dat je in de astrale wereld bewust aanwezig bent en beelden anders zijn dan dat je gewend bent. Er vinden dan evenementen plaats in de astrale wereld of er zijn objecten geplaatst door leraren (ontwakende meesters) om jou iets te leren.

Lucidity

Het kan voorkomen dat er een periode is dat je het gevoel hebt dat je helderder van geest bent tijdens een droom, dit noemen we ook wel "lucidity". In deze periode kan je werkelijk zien wat er zich afspeelt in vanuit de astrale wereld in de fysieke wereld. Op deze heldere momenten is het mogelijk om heel veel te leren van hogere wezens die je dingen kunnen laten zien, dingen kunnen leren door je bewustzijn tijdelijk helderder te maken.


Zelf kun je ook werken aan je bewustzijnsniveau. Hoe bewuster je omgaat met je zintuigen in de dagelijkse wereld, hoe meer je je ook bewust wordt van aktiviteiten in de astrale wereld. Als je je eigen wereld creëert in de astrale wereld of als je onbewuste je beïnvloedt mis je de werkelijke waarheid. Dat willen we niet. Veel mensen hebben angst voor het onbekende wat een belemmering oplevert voor astraal reizen. Door hier over te lezen, ga je het begrijpen en valt je angst weg.

Tijdens uittreden in de astrale wereld zijn we verbonden met een zilveren koord en dit zorgt ervoor dat we altijd terug keren in ons eigen lichaam. Tijdens dromen worden er berichten verzonden naar onze geest vanuit de astrale wereld naar ons fysieke lichaam door het zilveren koord.

De astrale wereld is het eerste deel van de 5de dimensie. Het is een complete dimensie van leven, wachtend om ontdekt te worden door de mensheid. Het is de plaats waar mystieke oefeningen plaats vinden, waar dromen plaatsvinden en waar overledenen heen gaan.

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees