Bewustzijn

 

Bewustzijn
Het bewustzijn van de mens is oneindig, het wordt steeds onderdrukt door de maatschappij. Eens men anders gaat denken wordt het bewustzijn groter. Hier vind men een mooi overzicht van verschillende artikels die het bewustzijn vergroten. 
 


 

1 Ze weten heel goed wie ze zijn. Oude zielen weten wie ze zijn, wat betekent dat ze ook heel goed weten wat ze wel en niet zoeken in een partner, wat wel en niet werkt. En hoewel dit juist heel goed is als je het hebt over wijs kiezen, kan het het aantal geschikte partners snel doen verminderen.

Verschillende wetenschappers hebben gezegd dat de dood niet het einde is en dat mensen een ziel hebben die na de dood het lichaam verlaat. De Britse natuurkundige Sir Roger Penrose meent dat bewustzijn een pakketje informatie is dat op kwantumniveau wordt  opgeslagen. Hij claimt bewijs te hebben gevonden dat deze informatie, die wordt opgeslagen in microtubulen in menselijke cellen, het lichaam verlaat nadat iemand sterft.

Na de drukte van de feestdagen houdt de Mercurius retro je tegen om voortijdig vooruit te stormen in de nieuwe energie, door je een gevoel te geven van vertraging en afremming. 2017 is voor iedereen een belangrijk jaar, waarin nieuwe keuzes zullen gemaakt worden, en veel anders bekeken zal worden.

Ik houd er altijd van wanneer ik in bed kruip en dat Spirit dan begint te fluisteren. Gewoonlijk echter, wint de slaap. Ik heb welzeker een opschrijfblok naast het bed liggen en dit was wat ik in de ochtend zag. Wij maken jullie gereed voor het opstijgen. Ik glimlachte. Als ik het niet opgeschreven had, zou ik het vergeten kunnen hebben aangezien er zoveel gebeurt in onze slaapstaat; bij tijden een complete reset.

Zegeningen Geliefde Lichtstam, Dit is een krachtige bewustzijn-verschuivende passage, en de volgende twee weken zullen behoorlijk krachtig zijn. Velen ontvangen al hogere niveaus van fotonische codes, terwijl de Galactics en onze Hogere Niveaus dit Licht zachtjes en gestadig in het collectieve bewustzijn weven via zuivere buizen/kanalen.

Als je terug zou kunnen denken aan het ene ding dat het meeste verdriet veroorzaakte, wat zou het dan zijn? Zou het de Liefde zijn die je gewild zou hebben te ontvangen van ofwel je moeder of vader of iemand die belangrijk was in je leven? Wilde je dat zij van je hielden, je accepteerden en je waardeerden voor wie je was? Voor de dingen waar je voor jezelf trots op was en de dingen waar je niet zo trots op was?

De meeste mensen leven het leven aan de oppervlakte. Het mag toeschijnen dat zij uiteenlopende ervaringen hebben, maar de werkelijke diepte van zichzelf te kennen, van hun ziel te kennen is beperkt tot misschien naar de kerk te gaan of te filosoferen over spiritualiteit. De meeste mensen hebben nog geen toestemming gegeven om diep te duiken. Om voor de ervaring te gaan. Zij gaan slechts tot zo ver, en dan houden zij zichzelf tegen.

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees