Bewustzijn

 

Bewustzijn
Het bewustzijn van de mens is oneindig, het wordt steeds onderdrukt door de maatschappij. Eens men anders gaat denken wordt het bewustzijn groter. Hier vind men een mooi overzicht van verschillende artikels die het bewustzijn vergroten. 
 


 

1 Ze weten heel goed wie ze zijn. Oude zielen weten wie ze zijn, wat betekent dat ze ook heel goed weten wat ze wel en niet zoeken in een partner, wat wel en niet werkt. En hoewel dit juist heel goed is als je het hebt over wijs kiezen, kan het het aantal geschikte partners snel doen verminderen.

Verschillende wetenschappers hebben gezegd dat de dood niet het einde is en dat mensen een ziel hebben die na de dood het lichaam verlaat. De Britse natuurkundige Sir Roger Penrose meent dat bewustzijn een pakketje informatie is dat op kwantumniveau wordt  opgeslagen. Hij claimt bewijs te hebben gevonden dat deze informatie, die wordt opgeslagen in microtubulen in menselijke cellen, het lichaam verlaat nadat iemand sterft.

Ik houd er altijd van wanneer ik in bed kruip en dat Spirit dan begint te fluisteren. Gewoonlijk echter, wint de slaap. Ik heb welzeker een opschrijfblok naast het bed liggen en dit was wat ik in de ochtend zag. Wij maken jullie gereed voor het opstijgen. Ik glimlachte. Als ik het niet opgeschreven had, zou ik het vergeten kunnen hebben aangezien er zoveel gebeurt in onze slaapstaat; bij tijden een complete reset.

Na de drukte van de feestdagen houdt de Mercurius retro je tegen om voortijdig vooruit te stormen in de nieuwe energie, door je een gevoel te geven van vertraging en afremming. 2017 is voor iedereen een belangrijk jaar, waarin nieuwe keuzes zullen gemaakt worden, en veel anders bekeken zal worden.

Zegeningen Geliefde Lichtstam, Dit is een krachtige bewustzijn-verschuivende passage, en de volgende twee weken zullen behoorlijk krachtig zijn. Velen ontvangen al hogere niveaus van fotonische codes, terwijl de Galactics en onze Hogere Niveaus dit Licht zachtjes en gestadig in het collectieve bewustzijn weven via zuivere buizen/kanalen.

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees