Enkele dagen gelden explodeerde een Amerikaanse militaire satelliet nadat de sensoren een onverwachte stijging in temperatuur hadden gemeten. Dit gebeurde op hetzelfde moment als dat er een grote UFO bij de zon werd waargenomen. De satelliet die explodeerde was niet één van de meest moderne en werd in de praktijk ook al niet meer gebruikt. Dat een dergelijke satelliet opeens explodeert nadat er een enorme toename wordt geconstateerd van de temperatuur, is uiteraard niet normaal en degene die daar een verklaring voor heeft is ufoloog Scott Waring.

 

ufsun

Volgens hem heeft het alles te maken met de volgende UFO die rond hetzelfde tijdstip werd waargenomen in de buurt van de zon.

 

ufsun1

 

 

ufsun2

 

Het is de mening van Scott dat deze UFO verantwoordelijk is voor het uit de lucht schieten van de satelliet. Hij heeft daar ook een aantal redenen voor.

Ten eerste wordt de geëxplodeerde satelliet al jarenlang niet meer gebruikt. Dit betekent dat er geen brandbare brandstofcomponenten meer aan boord van de satelliet zijn. Ook is volgens hem alle elektronica zo goed als ontkoppeld, juist zodat dit soort problemen niet zouden ontstaan.

De reden waarom deze UFO de satelliet vernietigde is volgens Scott een waarschuwing aan de mensheid en een demonstratie om te laten zien waartoe ze in staat zijn. Mogelijk ook om te voorkomen dat de mens te nieuwsgierig wordt over wat zij nu precies bij de zon aan het doen zijn.

Aan de vorm van het object bij de zon te zien, wordt in ieder geval duidelijk dat we hier niet te maken hebben met een asteroïde, meteoor of ander natuurlijk verschijnsel.

Ook deze UFO is weer groot. Je moet dan denken aan ongeveer de grootte van de maan.

 

 

 

Bron : Niburu

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees