Bij ons begon er eind vorig jaar een heel nieuw hoofdstuk voor wat betreft onderzoek naar UFO’s. Dat is allemaal begonnen met de zeer merkwaardige gebeurtenissen in Friesland.  Het begon eind oktober met diverse getuigen die een soort grote wolk waarnamen waaruit later kleinere UFO’s tevoorschijn kwamen.  Het leek er dus op alsof het moederschip zich “vermomde” als wolk en als zodanig grotendeels aan de aandacht van de mensheid ontsnapte. Met dit verhaal was eigenlijk voorgoed het verband tussen “vreemde wolk” en UFO gelegd.  Dat werd nog eens extra bevestigd toen wij een getuigenverslag ontvingen van een dame die op een avond richting Leeuwarden fietste.

 

Ufowolken

 

Eén van de meest opvallende kenmerken van dat verslag was dat er een wolk in het landschap hing die er eigenlijk niet thuis hoorde.  Een wolk van waaruit het klaarblijkelijk bliksemde en donderde en waar UFO’s in en uit vlogen. Of dit allemaal nog niet genoeg was, werd er begin november letterlijk een dimensie toegevoegd aan het verhaal dat zich afspeelde in Mexico.

Ook daar werd een vreemde wolk gefilmd die niet in het landschap thuis hoorde. Eén wolk, terwijl de rest van lucht helemaal schoon was.  Dan zien we één van de meest spectaculaire opnames ooit. Een UFO die met hoge snelheid aan komt vliegen en verdwijnt in de wolk om er aan de andere kant niet meer uit te komen. Iets dat technisch gezien onmogelijk is vanwege de hoge snelheid.

De enige logische verklaring voor deze wolken is dan ook dat ze fungeren als een portaal naar een andere dimensie.

Op de volgende foto zie je de vreemde wolk en rechts de UFO. Wie de video wil zien kan dit doen in het originele artikel. 

 

Ufo1

 

Als gevolg hiervan worden lezers en andere geïnteresseerden meer opmerkzaam op vreemde wolken in de lucht.

Zo ontvingen wij de volgende email (dank!):

Goedendag geachte lezer,

Deze opname ( s ) zijn gemaakt in Noordwest Bulgarije. Er zijn nog meer beelden van. De opnames zijn niet door mij gemaakt maar de een kennis.

Het was een wolk die helemaal alleen stond in een strak blauwe hemel in de avond. Het hele dorp was getuige en het duurde meer dan een uur.

Ik las in een van uw artikelen over wolken als camouflage voor ufos. Misschien was dit er ook een.

 

Ufo2

 

Wanneer we deze foto vergelijken met die uit Mexico dan zien we veel overeenkomsten. Ook hier één vreemde wolk die totaal niet past in de rest van het landschap. Net zoals die in Friesland dat ook niet deed. Bovendien lijkt het alsof er weerlicht te zien is, wat in de andere gevallen ook zichtbaar was.

Bij deze wolk zijn weliswaar door de getuigen dan geen UFO’s waargenomen, maar voor ons past deze in het plaatje dimensieportalen.

 

Bron : Niburu

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees