De oudste man ter wereld, die de invasie van de nazi’s in Polen overleefde door naar Rusland te vluchten, is afgelopen zondag in zijn appartement in New York overleden. Alexander Imich was 111 jaar. Imich schreef zijn lange levensduur toe aan gezond eten, sporten als jongeling en het vermijden van alcohol. “Ik weet het niet, ik sterf gewoon niet vroeger,” grapte hij vorige maand nog tegenover NBC. “Ik heb geen idee hoe dit is gebeurd.” Imich, geboren op 4 februari 1903, bracht twee jaar door in een Russisch werkkamp, maar trok in 1952 naar de Verenigde Staten, waar hij werkte als scheikundige. The Jewish Daily Forward meldt dat Imich op zijn dertiende gefascineerd raakte door het bovennatuurlijke.

 

alexander-imich  

Hij deed onderzoek naar glaasje draaien en Ouijaborden als manieren om met geesten te communiceren.

Na zijn pensioen stortte Imich zich volledig op het paranormale. Hij richtte onder meer het Anomalous Phenomena Research Center in New York op, was gefascineerd door illusionist Uri Geller en onderhield nauw contact met mediums. In zijn boek Incredible Tales of the Paranormal beschrijft Imich zijn ervaring met het Poolse medium Matylda S. Zij riep geesten op, herinnert Imich zich. “Ik zal nooit de kus van een geest vergeten,” zei hij. “Een onzichtbaar gezicht, wiens ademhaling ik voelde en hoorde, kuste het mijne. Het was een krachtig en aangenaam gevoel.”

Dr. Imich heeft genoeg meegemaakt in zijn leven. Hij vertelde dat hij op een dag een explosie hoorde in zijn appartement en een bezoeker – die hij bij de voordeur had verwacht – achter hem op de vloer zag zitten.

Hij geloofde ook in het bestaan van UFO’s en had een foto op zijn bureau staan van vrienden die volgens hem contact hebben gehad met buitenaardsen. Dr. Imich meent dat mensen grotendeels zonder voedsel kunnen overleven. Hij schrijft zijn lange levensduur dan ook deels toe aan weinig eten.

 

Video

 


Bron : 9fornews

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees