Vandaag worden in een volgepakt Auditorio Nacional in Mexico-Stad foto’s getoond van de Roswell-crash waarop een alien te zien zou zijn. Sommigen kijken al maanden uit naar deze gebeurtenis. Veel mensen geloven dat de Amerikaanse overheid in 1947 in de buurt van Roswell in de staat New Mexico wrakstukken van een buitenaards schip heeft geborgen. De afbeeldingen zullen worden onthuld door een team onder leiding van dr. Edgar Mitchell, een astronaut die op de maan heeft gelopen. Op de foto’s zijn naar verluidt de resten van een buitenaards wezen te zien. Ze zouden zijn gemaakt door Bernerd A. Ray, een geoloog die in de jaren veertig in de buurt van Roswell werkzaam was. Sommige websites stellen dat de beelden bewijzen dat aliens bestaan, terwijl andere beweren dat ze een hoax zijn.

 

roswell-slides

De foto’s zijn in een envelop op een zolder gevonden. Onderzoeker Anthony Baraglia zei: “Wetenschappers hebben vastgesteld dat het gaat om echte foto’s uit 1947. De enige mogelijke conclusie: deze humanoïde is geen vervormd persoon, mummie, dummy, aapachtige of dode soldaat. Het wezen komt niet van de aarde.”

Nick Pope, die jarenlang werkzaam was op de ufo-desk van het Britse ministerie van Defensie, waarschuwt dat de foto’s mogelijk nep zijn. In de omgeving van Roswell waren in de jaren veertig allerlei geheime legerbases gelegen en hij suggereert dat er waarschijnlijk een geheim vliegtuig of een geheime raket is gecrasht.

Organisator van het event Tom Carey zei dat de foto’s volgens hem het lichaam tonen van een alien die in juli 1947 is neergekomen bij Roswell. Hij huurde een expert in van Kodak, die concludeerde dat er niet met de foto’s is geknoeid. Carey voegde toe dat het wezen op de foto 1 meter 20 lang is en een ‘insectachtig hoofd’ heeft.

 

Video

 

 

Bron : 9fornews

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees