Het volgende verhaal dat zich enkele dagen geleden in Amerika afspeelde, bevat een paar interessante aspecten.  Niet alleen ging het om een enorme UFO, maar ook hier weer was volgens de getuige sprake van kleinere UFO’s die de grote verlieten. Het betreft een waarneming van paranormale onderzoekster Angela Ashton. Nu hebben we onlangs geschreven dat het misschien niet zo vreemd is dat sommige mensen overal UFO’s waarnemen en anderen niet. Dat dit misschien te maken zou kunnen hebben met een bepaalde gevoeligheid die de één wel bezit en de ander niet. Daarom is het bijzonder dat deze waarneming afkomstig is van iemand die zich al dagelijks bezighoudt in de paranormale wereld.

 

ufomis
In ieder geval, Angela lag ’s avonds in bed in Lewisburg in de Amerikaanse staat Mississippi, heeft een groot raam zonder gordijnen en werd wakker doordat ze het volgende waarnam:

 

Video 


Volgens haar was de UFO of UFO’s enorm en had de grootte van een voetbalveld. Zij is er heilig van overtuigd dat we hier niet te maken hebben met een aards object, maar dat de oorsprong absoluut buitenaards is.

Ze licht het één en ander verder toe in een interview met de lokale televisiezender.

 

Video

 

Daarin zegt ze nog iets wat deze zaak interessant maakt. Dat is dat ze dacht dat de grote UFO kleinere losliet, maar dat ze daar niet honderd procent zeker van is. Ook dit is iets wat de laatste tijd steeds meer voor lijkt te komen bij waarnemingen.

Ook hier was het schip volkomen geluidloos, hing een tijd stil, had pulserende lichten en verdween vervolgens. Het was trouwens niet de eerste keer dat Angela daar die lichten waarnam, maar wel dat ze zo duidelijk waren.

Aangezien Angela in bed lag toen ze de lichten voor het eerst zag die bewuste avond is ze in haar opwinding zo de sneeuw ingelopen om het te kunnen filmen. Dat is de reden dat ze dit dan ook niet zo lang vol heeft kunnen houden en het filmpje helaas betrekkelijk kort is, maar boeiend om te zien..

 

Bron : Niburu

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees