Bestaande ruimteprogramma’s zijn niets anders dan dure propaganda-operaties om het publiek zand in de ogen te strooien. Er bestaat er echter een waarbinnen mensen al lang naar de Maan en Mars kunnen en..... dat ook doen, in het geheim. Het schijnt dat de crash van een vliegende schotel in 1936 in Duitsland de werkelijke start was van het Duitse Vliegende Schotel programma. Er werd een operationele schotel getest in 1939, maar dit soort door elektromagnetisme aangedreven schepen, konden niet echt worden gebruikt in de oorlog. Dat was omdat er geen centrales waren die klein en compact genoeg waren om in de schotels te passen en die bovendien nog een geweldige hoeveelheid elektriciteit moesten kunnen leveren om de grote condensatoren te voeden die op hun beurt weer de magnetische velden moesten creëren die de schotels aandreven.

 


Aan het eind van de Tweede Wereldoorlog verzamelden zowel de Russen als de Amerikanen niet alleen de wetenschappers die werkten aan conventionele raketten, maar ook de vliegende schotel wetenschappers samen met veel van hun uitrusting, om tegelijkertijd zowel een conventioneel als een niet conventioneel ruimteprogramma te kunnen beginnen.

Het duurde niet zolang voordat de conventionele aandrijving begin jaren '60 overbodig werd. De aanwezige raketprogramma’s waren niets meer dan een dure propaganda-operatie voor publieke consumptie, om een fantasieverhaal levend te houden, een die al heel snel sterk afweek van het werkelijke verhaal.

Het geheime ruimteprogramma kwam onder de toenemende invloed van de wereldelite die georganiseerd was in de Bilderbergconferentie, een groep van machtige industriëlen, bankiers en Europese koninklijke families.

Het legerproject uit 1959, Project Horizon, werd in het geheim ingevoerd om zowel bases op de Maan als op Mars te bouwen. Volgens een aantal betrouwbare klokkenluiders worden deze bases gebruikt en onderhouden door de Bilderbergvloot.

Uit een vrijgegeven document van Wright Patterson kunnen we zien dat men in 1956 al bezig was met het plaatsen van nucleaire aandrijving in schotels. De senior wetenschapper van Lockheed, Boyd Bushman, liet in een interview in 1959 technische tekeningen zien van een operationele vliegende schotel, aangedreven door een nucleaire centrale.

Een technicus uit Area 51, Bill Uhouse, claimde dat hij al vroeg in de jaren '60 samengewerkt heeft met een Grey Alien in vliegende schotel simulators waarin piloten leerden vliegen met deze objecten.

In dezelfde tijdsperiode werkte een luchtmacht technicus, Charles Hall, bij Nellis en had contact met de Tall White Extraterrestrials (Grote Witte Buitenaardsen). Zij lieten hem een TW shuttle schotel van binnen zien waarmee je naar de Maan en naar Mars kon reizen, maar niet dieper de ruimte in. Deze schotel had logo’s van alle grote lucht- en ruimtevaartbedrijven in het interieur van de schotel.

Er was een ongeluk met een door kernenergie aangedreven schotel in 1980 waarbij een lekkage ontstond in een reactorvat. Terwijl de schotel was omringd door drie militaire helikopters kregen drie personen de volle laag straling over zich heen. Deze zaak is uiteindelijk tot in het Congres gekomen, zonder enige vorm van compensatie voor de slachtoffers.

Ongeveer 10 jaar geleden slaagde de Engelsman Gary McKinnon erin om de computers van NASA te hacken en ontdekte de code naam “Solar Warden” en roosters voor alle buitenaardse officieren en lijsten met rompnummers van de grote ruimteschepen, groter dan twee voetbalvelden, en hun kleinere beschermers. Maar, vier jaar voordat McKinnon zijn ontdekking deed werd er op het Open Mind Forum al gesproken over Solar Warden en ook dat de Bilderbergers eigenaar zouden zijn van die bewuste ruimtevloot.

Alle bestaande ruimteprogramma’s dienen om de bevolking zand in de ogen te strooien. De Solar Warden vloot bestond in 2005 uit acht grote ruimteschepen, vergelijkbaar met vliegkampschepen, en 43 “beschermers”, wat natuurlijk ook ruimteschepen zijn.

Eén daarvan is onlangs verongelukt in een omloopbaan bij Mars toen het probeerde de bestaande multinationale kolonie daar te bevoorraden. Deze basis bestaat al sinds 1964 en is het resultaat van een Russisch en Amerikaanse samenwerking.

Niet is wat het lijkt. We hebben ondertussen al alle planeten in ons zonnestelsel bezocht met uitzondering van Mercurius. We zijn geland op Pluto en enkele manen. Deze schepen zijn bemand met personeel van diverse landen en zij hebben allen een eed gezworen aan de Wereldregering, ook wel bekend als de Bilderbergconferentie. De benodigde technologie is gekopiëerd van neergestorte buitenaardse schotels en in sommige gevallen hebben de buitenaardsen zelfs geholpen.

 

Bron : Earthwatcher

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees