Waar Amerika in 1947 Roswell heeft, zo heeft Engeland het incident in Rendlesham Forest in december 1980. Op Tweede Kerstdag van dat jaar werden er middenin de nacht een aantal vreemde meerkleurige lichten waargenomen. Eén van de mensen die op die bewuste nacht op nader onderzoek uit ging, was de Amerikaanse luchtmachtsoldaat John Burroughs. Na die eerste keer verschenen de lichten opnieuw op 28 december en weer was John Burroughs betrokken bij dat onderzoek. Sinds die gebeurtenis probeert John Burroughs de artsen van het leger ervan te overtuigen dat hij door dat onderzoek bloot heeft gestaan aan grote hoeveelheden straling en dat hij als gevolg daarvan ernstige hartproblemen heeft ontwikkeld.

 

LegerUfoNu, eindelijk, na 35 jaar strijden, heeft de Amerikaanse Veterans Administration (dat onderdeel van het leger dat zich bezighoudt met veteranen) deze medische problemen erkend en besloten dat ze de kosten voor hun rekening zullen nemen.

 

Video Nu is dit uiteraard goed nieuws voor John, maar zoals zijn advocaat zegt, heeft het leger hiermee toegegeven dat UFO’s bestaan en dat ze voor verwondingen kunnen zorgen.

John heeft altijd gezegd dat hij een fikse dosis straling voor zijn kiezen heeft gekregen in die bewuste nachten en de Engelse regering heeft uiteindelijk bevestigd dat er zich op die bepaalde plek een sterk verhoogde straling voordeed.

De verwondingen die Burroughs en zijn collega’s hebben opgelopen, doen ook sterk denken aan die van de Canadese Stephen Michalak, het verhaal dat wij vorige week publiceerden.

De overwinning die door John Burroughs is behaald is eigenlijk meer dan sensationeel. Het is bewijs dat wat de getuigen 35 jaar lang hebben verteld geen fabeltje was zoals de mainstream media al die jaren heeft geschreven.

Daarnaast heeft dit uiteraard grote gevolgen voor toekomstige claims waarbij mensen schade hebben opgelopen door UFO’s.

 

Bron : Niburu

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees