Ufo's


 

 

roswell-slides

Vandaag worden in een volgepakt Auditorio Nacional in Mexico-Stad foto’s getoond van de Roswell-crash waarop een alien te zien zou zijn. Sommigen kijken al maanden uit naar deze gebeurtenis. Veel mensen geloven dat de Amerikaanse overheid in 1947 in de buurt van Roswell in de staat New Mexico wrakstukken van een buitenaards schip heeft geborgen. De afbeeldingen zullen worden onthuld door een team onder leiding van dr. Edgar Mitchell, een astronaut die op de maan heeft gelopen. Op de foto’s zijn naar verluidt de resten van een buitenaards wezen te zien. Ze zouden zijn gemaakt door Bernerd A. Ray, een geoloog die in de jaren veertig in de buurt van Roswell werkzaam was. Sommige websites stellen dat de beelden bewijzen dat aliens bestaan, terwijl andere beweren dat ze een hoax zijn.

lichtsnelheid-ruimteschip

Als een buitenaards schip met bijna de lichtsnelheid de aarde nadert kunnen we het met de huidige technologie detecteren, zo zeggen wetenschappers. Hun studie laat ook zien dat reizen in de buurt van de lichtsnelheid niet zonder gevaar is. Bij een botsing met een korreltje stof zou een kracht vrijkomen die gelijk staat aan de ontploffing van 2400 kilogram TNT. Ingenieurs Ulvi Yurtsever en Steven Wilkinson van defensie-aannemer Raytheon in Californië zeggen dat ruimteschepen bij snelheden rond de lichtsnelheid interacteren met de kosmische achtergrondstraling. Deze microgolfstraling zou kort na het ontstaan van het heelal zijn uitgezonden.

LegerUfo

Waar Amerika in 1947 Roswell heeft, zo heeft Engeland het incident in Rendlesham Forest in december 1980. Op Tweede Kerstdag van dat jaar werden er middenin de nacht een aantal vreemde meerkleurige lichten waargenomen. Eén van de mensen die op die bewuste nacht op nader onderzoek uit ging, was de Amerikaanse luchtmachtsoldaat John Burroughs. Na die eerste keer verschenen de lichten opnieuw op 28 december en weer was John Burroughs betrokken bij dat onderzoek. Sinds die gebeurtenis probeert John Burroughs de artsen van het leger ervan te overtuigen dat hij door dat onderzoek bloot heeft gestaan aan grote hoeveelheden straling en dat hij als gevolg daarvan ernstige hartproblemen heeft ontwikkeld.

lf

Er is de afgelopen weken de nodige consternatie geweest over het mogelijk neerstorten van een UFO in de Canadese provincie Manitoba. Dit is niet de eerste keer dat er in dit gebied iets voorvalt want de meest beroemde Canadese buitenaardse ontmoeting was ook hier. Echt bewijs en betrouwbare getuigen van dit meeste recente voorval zijn er nog niet, maar dat het Canadese leger vreemd reageerde is een feit en dat er talloze mensen zijn geweest die lichten hebben gezien in zowel Amerikaanse als Canadese staten is ook een feit.  Misschien duikt het Canadese leger niet zonder reden bovenop deze zaak want het was in ditzelfde gebied dat de meest geruchtmakende Canadese UFO melding ooit werd gedaan in 1967. We hebben dus te maken met een gebied met een UFO historie.

ufosun

Enkele dagen gelden explodeerde een Amerikaanse militaire satelliet nadat de sensoren een onverwachte stijging in temperatuur hadden gemeten. Dit gebeurde op hetzelfde moment als dat er een grote UFO bij de zon werd waargenomen. De satelliet die explodeerde was niet één van de meest moderne en werd in de praktijk ook al niet meer gebruikt. Dat een dergelijke satelliet opeens explodeert nadat er een enorme toename wordt geconstateerd van de temperatuur, is uiteraard niet normaal en degene die daar een verklaring voor heeft is ufoloog Scott Waring.

ufomis

Het volgende verhaal dat zich enkele dagen geleden in Amerika afspeelde, bevat een paar interessante aspecten.  Niet alleen ging het om een enorme UFO, maar ook hier weer was volgens de getuige sprake van kleinere UFO’s die de grote verlieten. Het betreft een waarneming van paranormale onderzoekster Angela Ashton. Nu hebben we onlangs geschreven dat het misschien niet zo vreemd is dat sommige mensen overal UFO’s waarnemen en anderen niet. Dat dit misschien te maken zou kunnen hebben met een bepaalde gevoeligheid die de één wel bezit en de ander niet. Daarom is het bijzonder dat deze waarneming afkomstig is van iemand die zich al dagelijks bezighoudt in de paranormale wereld.

Ufowolken

Bij ons begon er eind vorig jaar een heel nieuw hoofdstuk voor wat betreft onderzoek naar UFO’s. Dat is allemaal begonnen met de zeer merkwaardige gebeurtenissen in Friesland.  Het begon eind oktober met diverse getuigen die een soort grote wolk waarnamen waaruit later kleinere UFO’s tevoorschijn kwamen.  Het leek er dus op alsof het moederschip zich “vermomde” als wolk en als zodanig grotendeels aan de aandacht van de mensheid ontsnapte. Met dit verhaal was eigenlijk voorgoed het verband tussen “vreemde wolk” en UFO gelegd.  Dat werd nog eens extra bevestigd toen wij een getuigenverslag ontvingen van een dame die op een avond richting Leeuwarden fietste.

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees