Een vrouw uit Cleveland, Amerika, kreeg wel iets heel vreemds te zien op haar mobiele telefoon nadat ze er een foto mee had genomen. Marcella Davis was op 15 april 2013 naar de Cleveland High School gegaan om een paar foto’s te nemen met haar mobiele telefoon, van haar neef die daar naar school gaat. De neef werkte niet echt mee en draaide zijn hoofd weg net op het moment dat Marcella de foto wilde nemen. Daardoor was alleen de achterkant van zijn hoofd te zien en aangezien hij klaarblijkelijk helemaal niet op de foto wilde, gaf ze de moed op en ging naar huis.

Marcella, die zelf moeder is van twee teenagers, is nu niet bepaald een technisch wonder en daarom liet haar dochter haar ’s avonds zien hoe ze moest in- en uitzoomen. Terwijl ze dit deed zoomde ze wat in op de mislukte foto van de neef en toen zagen ze iets heel merkwaardigs.

 

 

 

 

 

Op de foto zie je iets verder bij het hek een man die er die middag absoluut niet stond en die doorzichtig lijkt. Of zoals de dochter zei, “Je kunt dwars door hem heenkijken”. De kleding die de man draagt en ook zijn haarstijl zijn niet van deze tijd en zien er meer uit als iets dat je zou verwachten in de jaren zeventig.  Marcella die haar leven lang in dit gebied heeft gewoond kan zich niet herinneren dat ze deze man ooit eerder gezien heeft, maar gelooft nu wel dat het mogelijk is om een geest te fotograferen. Honderd procent zeker weet ze het ook niet, want zoals ze zegt, “Je weet pas écht wat er gebeurt wanneer je zelf doodgaat”.

Het is mogelijk om foto’s te bewerken met mobiele telefoon apps zoals GhostCam Spirit Photography voor Android telefoons en Ghost Cam voor iPhones. Alleen in het geval van Marcella Davis gaat dat niet op omdat ze amper weet op welke knop ze moet drukken om een foto te maken, laat staan hoe je met dat soort apps zou moeten omgaan.

Ze beweert dan ook bij hoog en bij laag dat er absoluut niet met de foto is geknoeid.

 

Bron: Niburu

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees