Iedereen heeft het wel eens dat je ineens een koude rilling voelt. Of je voelt je heel erg bekeken. Maar het gebeurt ook wel eens dat er wat meer dan alleen dat gebeurt. Ineens vliegt er van alles door je kamer heen. Dan kan het zijn dat je te maken hebt met een poltergeist. Oorspronkelijk komt het woord poltergeist van het Duitse poltern(kloppen) en geist van (geest) Dit fenomeen is een veelal onderzocht onderwerp over de laatste jaren. Het is het onderwerp geweest van vele films. Er zijn verschillende theorieen over wat poltergeists nu precies zijn.Wat gebeurt er bij een poltergeistverschijnsel

Een typische poltergeist verschijnsel bestaat bijna altijd uit geluiden, zoals luid geklop en objecten die uit zichzelf verplaatsen. Er kunnen ook stemmen en geuren en soms zelfs verschijningen plaatsviden. Meestal zijn deze evenementen waar te nemen door verschillende mensen in het huis, inclusief bezoekers. Meestal begint het met een kleine objecten die bewegen. En word het erger naar gelang erger tot zelfs verplaatsende meubels. Wat er precies gebeurt verschilt nog wel eens van mekaar, ook de heftigheid kan verschillen. Meestal is er 1 persoon die het meest belast word met dit soort dingen, en is vaak altijd aanwezig als er iets gebeurt. Als deze persoon niet aanwezig is dan gebeuren er veel minder tot wel geen rare dingen.

Bij wie?

Het komt vaak voor bij mensen rond hun tienerleeftijd of mensen begin hun 20-er jaren. Vaak hebben deze mensen veel stress, waardoor ze wat meer open staan voor dit soort dingen. Je innerlijke problemen oplossen is in dit geval de sleutel om de poltergeist te stoppen. Mocht je echt niet meer weten wat te doen, dan is het raadzaam om een medium of spiritist te raadplegen.

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees