Sommige kinderen hebben gedetailleerde herinneringen aan vorige levens. We kijken naar enkele gevallen die zijn onderzocht en waarbij de herinneringen overeenkomen met bepaalde mensen die zijn overleden. Brandend gebouw. “Voordat ik een baby was, had ik zwart haar,” zei Luke, de twee jaar oude zoon van Nick en Erika uit Cincinnati in Ohio. Het stel schonk verder weinig aandacht aan de uitspraken van het jongetje. Luke deed mee aan het programma ‘The Ghost Inside My Child’.

 

Vorige-levens

 

Video


The Ghost Inside My Child S01E02 door ghostvid 

Erika deed op een dag haar oorbellen uit toen Luke tegen haar zei: “Ik had ook zulke oorbellen toen ik een meisje was.” Iedere keer als Luke een meisjesnaam moest bedenken, koos hij voor Pam. “Wie is Pam?” vroeg zijn moeder. “Dat was ik,” zei Luke. “Daarna ging ik naar de hemel en duwde God me terug. Toen ik wakker werd was ik een baby en noemde jij me Luke.” Zijn ouders reageerden in eerste instantie sceptisch.

Op een dag keek Luke op tv naar een explosie in een gebouw. Hij werd boos, waarop zijn moeder de tv uitzette. “Rustig maar, niemand is gewond geraakt,” zei ze. Luke zei dat hij was gestorven toen hij in Chicago uit een brandend gebouw was gesprongen.

Erika besloot op zoek te gaan en stuitte op internet op een bericht waaruit bleek dat ene Pamela Robinson in 1993 was gestorven toen ze uit een brandend hotel in Chicago was gesprongen. Erika en Nick waren geschokt.  
 

Verdrinking 

Wijlen dr. Ian Stevenson van de Universiteit van Virginia heeft onderzoek gedaan naar duizenden kinderen die herinneringen lijken te hebben aan vorige leven. Hij benoemt twee gevallen in een studie uit 1988 in het Journal of Scientific Exploration.

Toen ze 3 jaar oud was zei Thusitha uit Sri Lanka dat ze in een ander dorp langs de rivier had geleefd. Ze voegde toe dat een doofstomme jongen haar in de rivier had geduwd. Ze zei dat haar vader bloemen verkocht bij Kiri Vehera, een boeddhistisch bouwwerk, en dat haar huis vlak bij een hindoetempel was gelegen.

Onderzoekers stelden vragen aan bloemenverkopers bij Kiri Vehera en kwamen uit bij een gezin met een doofstomme zoon en een dochter die enige jaren daarvoor was verdronken. Thusitha deed in totaal 30 uitspraken over haar vorige leven. Van de uitspraken kwamen 25 overeen, waren twee niet te verifiëren en bleken drie niet te kloppen.

Ze zei bijvoorbeeld dat het gezin twee huizen had, waarvan één was voorzien van een glazen dak. Ze had het over honden aan een ketting die vlees kregen. De buren van het gezin waren jagers en voerden vlees aan honden die vastgebonden zaten.

 

Bron : 9fornews

© Copyright (c) NineForNews.nl

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees