De kinderen van André Hazes ervaren acht en een half jaar na de dood van hun vader nog geregeld zijn aanwezigheid. Dat meldt het AD. Roxanne Hazes zei dat haar besef dat er meer is tussen hemel en aarde iedere dag groeit. “Het komt wel eens voor dat papa door mijn huis spookt,” zei ze. Als ze ’s nachts dorst heeft en iets te drinken wil pakken, gaat soms de televisie even aan. Ook gaan er lampen knipperen. “Als ik dan denk ‘dat zal papa wel zijn die op me let’ slaap ik als een roosje verder,” aldus de zangeres.

 

Geest André Hazes waart door huis kinderen

 

Onverklaarbare dingen

In 2004 zei Rachel Hazes tijdens een interview dat André ook door haar huis spookt. Sinds de dood van de zanger gebeuren er vaak onverklaarbare dingen waarmee haar man iets duidelijk zou willen maken. André laat volgens zijn weduwe onder meer lampen knipperen en schilderijen van de muren vallen. Ze laat zich bij belangrijke beslissingen nog steeds leiden door haar overleden man.

Iedere dag

Ook zoon Dré weet zeker dat zijn vader meekijkt. “Papa is er nog iedere dag,” zei hij vastberaden. “Hij zou zo trots op ons zijn geweest.” Sinds mei 2004 had Hazes last van zijn gehoor. Hij hoorde een permanente ruis in zijn oor en kon zichzelf niet meer horen spreken. Op 21 september werd hij met hoge koorts en benauwdheid opgenomen in het ziekenhuis. Twee dagen later overleed hij na twee hartinfarcten.

 

Bron: Niburu

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees