In het boek Opening Heaven’s Door vertellen overlevenden van scheepsrampen, vliegtuigcrashes en aanslagen hoe ze op mysterieuze wijze in veiligheid werden gebracht. Er zijn veel verhalen van soldaten die tijdens de Eerste Wereldoorlog werden bijgestaan door een spookachtige verschijning. Soldaat George Maxwell raakte tijdens de oorlog zijn eenheid kwijt. Hij wist niet waar hij was en had geen idee waar de vijandelijke linies zich bevonden. De doodsbange Maxwell wilde een willekeurige kant oplopen toen hij een stem hoorde: “Ga zitten en wacht.” Maxwell gehoorzaamde, waarna één van zijn strijdmakkers hem later in een krater vond.

 


De Anglo-Ierse ontdekkingsreiziger Ernest Shackleton kwam begin 1915 op weg naar Antarctica met zijn schip vast te zitten in het zeeijs. Samen met twee bemanningsleden zwierf Shackleton over het onherbergzame Antarctica. Op een gegeven moment werden de drie mannen zich bewust van een aanwezigheid die hen begeleidde. Deze Derde Man leidde het gezelschap veilig naar een walvisstation. Veel ontdekkingsreizigers, zeelieden, duikers en bergbeklimmers hebben deze Derde Man gezien in tijden van nood. De aanwezigheid bracht mensen in veiligheid of stelde ze gerust.

De wetenschap probeerde deze verhalen te verklaren en kwam met verschillende theorieën. De verschijningen waren volgens wetenschappers te wijten aan het slaaptekort van de soldaten. Opvarenden zouden als gevolg van een zonnesteek of uitdroging hebben gehallucineerd. Hebben ze echter ook een verklaring voor de mensen die gevangen zaten in de Twin Towers? Drie overlevenden van de aanslagen op 11 september 2001 hebben onafhankelijk van elkaar verklaard dat ze door een aanwezigheid zijn gered. Eén van hen werd door een muur van vuur naar de trappen van de noordelijke toren geleid.

Een tweede overlevende werd gerustgesteld toen hij onder het puin lag. Een derde persoon, die onder een stuk beton gevangen zat, kreeg bemoedigende bezoekjes van een aanwezigheid die ze omschreef als een monnik. In 1989 werden twee bergbeklimmers op de Kangchenjunga in India zich bewust van een vriendelijke Tibetaanse vrouw. Lou Whittaker omschreef haar als ‘een vriendelijke geest’ in het basiskamp. Ze hield hem drie maanden lang iedere avond gezelschap.

Zijn vrouw Ingrid was op weg van de bergtop naar het basiskamp toen ze last kreeg van hoogteziekte. Ze lag dagen achtereen in een tent, waar ze overdag naar eigen zeggen werd verzorgd door een Tibetaanse vrouw. “Ze droeg een hoofdsjaal en een lange jurk,” zei Ingrid Whittaker. “Ze zag er tweedimensionaal uit, als een silhouet, en stelde me gerust.” Pas maanden later besefte het stel dat ze waren bezocht door dezelfde etherische vrouw.

 

Lees ook:

 

 

Bron: Niburu

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees