Stel je voor dat er meerdere universa bestaan, waarin je een ander leven leidt, andere vrienden hebt en waarin je wellicht geen toegang tot internet hebt. Al deze universa zijn verbonden met ons eigen universum en hebben vertakkingen. Op dezelfde manier is ons universum weer een vertakking van andere universa. In deze alternatieve universa is onze geschiedenis anders, bestaan andere levensvormen, andere dieren, andere planten en hebben diersoorten die in ons universum zijn verdwenen zich verder ontwikkeld en aangepast in andere. In die universa is de mens misschien wel uitgestorven.

 

multiversum  

Dit concept staat bekend als multiversum of metaversum, een hypothetische reeks mogelijke universa waaronder de historische universa die we constant ervaren. Samen vormen ze alles wat bestaat en kan bestaan: de ruimte, tijd, materie, energie, maar ook de natuurkundige wetten en constanten.

Parallelle dimensies

De term werd in 1895 voor het eerst gebruikt door de Amerikaanse filosoof en psycholoog William James. De verschillende universa in het multiversum worden soms parallelle universa genoemd.

Het multiversum vinden we terug in de kosmologie, de natuurkunde, de astronomie, religie, filosofie, transpersoonlijke psychologie en in fictie. Parallelle universa worden ook wel alternatieve universa, kwantumuniversa, verweven dimensies, parallelle dimensies, parallelle werelden, alternatieve realiteiten, alternatieve tijdslijnen en dimensionale bestaansniveaus genoemd.

 

Video

 

Bron : Niburu

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees