Graancirkels

 banner graancrikels

Graancirkels zijn geometrische complexe vormen in platgelegd graan of andere gewassen.Deze worden meestal in de nacht gemaakt. Echter zijn er soms ook vele nagemaakt door de mensen. Maar af en toe komen er aan het licht die niet gemaakt zijn door mensen. Lees hier er verschillende artikels over.

graancirkel-krasnodar

In een dorp in het zuiden van Rusland is een mysterieuze graancirkel verschenen. Sommige bewoners menen dat er bezoek is geweest van buitenaardsen. De formatie heeft een doorsnee van ongeveer 40 meter en is op donderdag opgemerkt in een zonnebloemveld in de regio Krasnodar, meldt nieuwssite Svet Mayakov. Op zondag werd een video van de graancirkel op het populaire Russische sociale netwerk Vkontakte geplaatst. Te zien is dat de formatie bestaat uit een aantal vierkanten en rechthoeken die middels een bepaald patroon met elkaar verbonden zijn.

Graancirkels en het Oude Egypte. De reden dat ik naar Egypte afreisde is de link tussen die twee. “Hiërogliefen in de velden”, zo noemde ik de graancirkels afgelopen zaterdag tijdens het seminar in Caïro. Het publiek snapte het direct en verbaasde me met een enorm hoog spiritueel niveau. In Denderra ontmoette ik een sjamaan bij de oude tempel van de Hathors. Een prachtige man met diepe rimpels en pretogen. Hij nam Annemarie en mij mee naar allerlei gangen en kamers, liet thee brengen, en vertelde ons over de zeven lichtbollen die uit de grond kwamen: zes hadden verschillende kleuren en de zevende was heel groot.

In de Amerikaanse staat Californië is op maandag een ingewikkeld cirkelvormig patroon verschenen in een weiland. De reusachtige graancirkel boven de plaats Salinas werd opgemerkt door luchtfotograaf Julie Belanger. Toeschouwers klommen op hun auto om de graanformatie beter te kunnen zien. “Het ziet er buitenaards uit,” aldus Manuel Madrid. Anderen menen dat de cirkel door mensen is gemaakt. Op YouTube verscheen een video getiteld Salinas Crop Circle Discovery, waarin twee mannen rond zonsopkomst langs het weiland rijden en een knipperend groen licht zien. “Dit is een graancirkel,” zei één van hen toen ze zich richting het licht begaven.

Janet-Ossebaard

Janet Ossebaard vertelt het complete verhaal over en achter de graancirkels. Ze neemt je mee op een unieke reis die alle logica tart en het verstand te boven gaat. Het gaat over de symboliek achter de graancirkels en haar bijzondere bovennatuurlijke ontmoetingen met de Cirkelmakers door de jaren heen. Over haar band en ervaringen met Robbert van den Broeke. De mysterieuze lichtbollen, vliegend over de graancirkels: ze heeft er legio gefotografeerd en gefilmd. Ook geeft ze een uniek inkijkje in haar privéleven.

Sinds de jaren tachtig verschijnen in het Engelse graafschap Wiltshire prachtige geometrische patronen in de rijpende graanvelden. Het worden graancirkels genoemd, maar dat woord dekt de lading niet. Wat zijn dan eigenlijk die graancirkels, waarom liggen ze met name in het zuidwesten van Engeland en hoe ontstaan ze? Dit uitzonderlijke verschijnsel, dat na een hype in de pers in 1980 niet meer met grote koppen in de media verscheen, lijkt een boodschap te willen uitdragen. De Italiaanse ufoloog Giorgio Bongiovanni ontdekte een verborgen symbolische taal of betekenis in de graanformaties die vanaf het begin van de jaren negentig begonnen te verschijnen. Hij deelt zijn bevindingen over deze kosmische code.

In de buurt van de plaats Ipuaçu in de Braziliaanse deelstaat Santa Catarina zijn twee grote graanformaties gevonden. Lokale ufologen zijn ervan overtuigd dat ze niet door mensen zijn gemaakt. Er is een prijs van 20.000 Amerikaanse dollar uitgeloofd voor eenieder die kan bewijzen dat ze nep zijn. De eerste graancirkel werd op 2 november rond 07.00 uur lokale tijd in een weiland gevonden door een lokale bewoner. Een vrouw die iedere ochtend om 06.00 uur haar hond uitlaat, zei dat ze die dag niets bijzonders in het weiland had gezien.

Op het Engelse platteland zijn op slechts 24 kilometer van elkaar twee graancirkels verschenen. Het gaat om de meest complexe formaties van dit jaar. Deze zomer zijn er al veel graancirkels verschenen in de weilanden in het zuidwesten van Engeland. Dat meldt de Daily Mirror. Het gebied staat bekend als een broedplaats voor graancirkels. De nieuwste twee formaties verschenen slechts enkele dagen na elkaar.De ene graancirkel werd ontdekt in Monument Hill in Wiltshire en toont een kubus in een cirkel met daaromheen een band met versieringen. De formatie heeft een doorsnee van bijna 120 meter en is op 6 augustus verschenen.

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees