Vroeger dacht men dat orbs die op foto,s verschenen kleine stofdeeltjes waren, die het licht reflecteerden van een camera  en zo een soort van lichtbolletje veroorzaakten op de foto. Dit was ook vaak het geval gezien de hoeveelheid licht die er toen gebruikt werd en de slechte kwaliteit camera die men had in die tijd, was dit ook niet zo vreemd, maar tegenwoordig hebben we veel betere camera,s met ingebouwde flitsers en lichtregelaars. En toch verschijnen er nog steeds orbs op de foto op de meest vreemde plekken. Zijn dit dan allemaal stofdeeltjes die het licht van de ingebouwde flitser reflecteren? Nee dat is het niet, er is veel onderzoek gedaan in de loop der jaren naar wat orbs nou  precies zijn, en wetenschappers zijn het er nog steeds niet over uit, wat het nou precies is.

 

Bovendien weten zij ook niet alles en zijn er gewoon dingen die niet te verklaren zijn voor iedereen. Dingen waar dus geen logische verklaring voor is. Hiervoor dient dus paranormaal onderzoek verricht te worden, en dat is waar de paranormaal-site samen met andere paranormale instantie,s zich mee bezighouden.

 

Wat zijn orbs dan wel?


Orbs zijn uitstoten van energie die bij hevige emotie door een persoon de ruimte in worden gestoten, om het maar even makkelijk te zeggen, gelanceerd is misschien een beter woord, door bij voorbeeld een woede aanval, sterke verliefdheid, of sterke gedachten, etc. Orbs kunnen ook geesten zijn, die zich anoniem kenbaar willen maken, ook dan heb je te maken met energie, want een geest is immers een soort van energie met een bewustzijn, en dat zie je nog wel eens terug op videotapes dat een orb rond een bepaald persoon blijft hangen, of op een bepaalde plek( meestal op vochtige plaatsen of monumentale panden.)


Nu zult u zich misschien afvragen, waarom nu juist op deze plaatsen?


Hier is eigenlijk een heel logische verklaring voor.. Hierboven zijn slechts enkele voorbeelden gegeven van wat orbs nu eigenlijk zijn, maar hoe dan ook, een orb is altijd een vorm van energie, en daarom wordt dit fenomeen juist op vochtige plaatsen het meest waargenomen, omdat deze energie zich dan beter kenbaar kan maken doormiddel van de vochtigheidsgraad die in de lucht hangt. Want vocht is immers de beste geleider als het gaat om energie, dit is dus de reden waarom er op vochtige locaties, veel vaker orbs worden vastgelegd op camera en/of video.


Waarom worden er dan meer orbs vastgelegd in en rond oude gebouwen?


Dit heeft er mee te maken dat oude gebouwen, zoals monumentale panden al een heel verleden achter de rug hebben, er heeft zich in de loop der jaren al van alles afgespeeld in en rond het pand.  Er hebben meestal heel wat mensen dieren etc. gewoond / overleden waarvan hun energie ligt opgeslagen in het pand, . En/of mensen die daar  zijn overleden die een binding hadden met het betreffende pand, en daar misschien nog steeds rond dwalen. De  energie van de mensen, dieren en gebeurtenissen liggen dus opgeslagen in de geschiedenis van het pand, en dat is vanzelf sprekend meer als in bijvoorbeeld een nieuwbouw woning, dit verklaard dan ook dat op dit soort locaties veel vaker orbs worden waargenomen.

 

 

Bron: sjoerdhidma

{jcomments on}

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees