Er is een weg in Argentinië, de National Route no. 5, waar enkele mensen op hetzelfde stukje ervan vreemde ervaringen hebben en “tijd kwijt” zijn. Nu kan één keer toeval zijn, maar als dit tot drie keer toe gebeurt op verschillende tijdstippen dan is er iets aan de hand. Het betreft een stuk weg van ongeveer 85 kilometer lengte tussen de plaatsen Santa Rosa en Catriló, gelegen in de Argentijnse pampa’s.Twee jonge mannen die regelmatig deze route rijden vanwege hun werk, hebben verklaard dat ze er tot drie keer toe op andere tijdstippen op een bepaald moment gedesoriënteerd raakten. Ze waren later wel in staat om verder te rijden, maar konden zich beiden totaal niets meer herinneren van het stuk weg dat ze daarvoor hadden afgelegd.Dit gebeurde op drie verschillende tijdstippen en verschillende dagen zonder dat ze er een verklaring voor kunnen vinden. Joel, één van de twee mannen, zegt dat ze gewoon aan het kletsen waren onderweg en dat ze ineens gedesoriënteerd raakten. Ze hadden geen idee wat er aan de hand was, maar tegen de tijd dat ze weer normaal konden reageren bleek dat ze inmiddels al kilometers verderop waren zonder dat ze zich ook maar iets konden herinneren over die afgelegde afstand.

Dit is niet de eerste keer dat er zich op die weg vreemde dingen voordoen. Tien jaar geleden, bij het dorpje Lonquimay wat op die route ligt, stopte er een man bij het benzinestation. Hij vroeg “waar hij was” omdat hij geen flauw idee had hoe hij daar was gekomen, alhoewel hij zich wel vaag kon herinneren dat hij op die bewuste weg had gereden.

Na een tijdje vervolgde de man zijn weg en raakte opnieuw gedesoriënteerd. Hij bereikte uiteindelijk het dorp Toay zonder dat hij wist hoe hij daar terecht was gekomen. Alhoewel deze gebeurtenis toen veel lokale bekendheid kreeg, werd het niet opgepikt door de media.

Enkele groepering in Argentinië die zich bezighouden met onderzoek naar UFO’s hebben nu een oproep gedaan aan de bevolking met de vraag of diegenen die ook een soortgelijke ervaring hebben gehad dit willen rapporteren. Men hoopt dat hierdoor meer mensen naar voren zullen komen en dat er misschien wat meer duidelijkheid komt omtrent dit fenomeen.

Als iets meerdere keren voorkomt dan kan je dit niet meer afdoen als verbeelding. Theoretisch zou het een ontvoering door een UFO geweest kunnen zijn al lijkt de verstreken tijd daarvoor te kort.

Of is hier sprake van een vergelijkbare situatie met die van de man in Spanje die in een ander soort universum terechtkwam?

 

Bron: Niburu

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees