De Oekraïense Valeria Lukyanova is een levende Barbiepop: lang blond haar, een wespentaille en weelderige boezem. Toen onlangs foto's van haar viraal gingen, geloofden velen niet dat ze van vlees en bloed was maar een plastic pop. De 23-jarige eet enkel vloeibaar, houdt vol dat ze slechts één operatie onderging en is ervan overtuigd dat ze van een andere planeet komt. Ze wil aangedreven worden door zonne-energie en nodigt ons allemaal uit eventjes uit ons lichaam treden en op ruimtereis gaan. Ze noemt zichzelf de beroemdste Russin op het internet. Samen met haar lookalike Olga Oleynik woonde ze naar eigen zeggen in een vorig leven in de sterrenconstellatie Pleiades, "waar zulke looks geheel normaal zijn".

Barbie

Valeria, Lera voor de ondermaanse vrienden, is de dochter van een aannemer en een moeder die in het leger werkt. Ze groeide op in Tiraspol, Transnistria, een Russische enclave in Moldavië. Nu woont ze in Odessa. Als kind was ze dol op poppen, ze verzamelde er meer dan vijftig. Haar fixatie voor de perfecte pop was zo groot dat ze zich aan haar poppen begon te spiegelen.


Leven op water

Haar figuur heeft ze naar eigen zeggen te danken aan dagelijkse bezoekjes aan de gym, zichzelf uithongeren en een borstvergroting. Om zich te voeden, rekent ze op 'prana', de hindoeterm voor levenskracht.

In een interview in een Russische krant verklaarde ze onlangs dat ze de voorbije vier maanden enkel sapjes tot zich had genomen en van plan was dat af te bouwen tot enkel water.

"Daarna zal ik leven op prana. Jarenlang at ik enkel rauw voedsel, maar ik moet beter worden om diepere spirituele ervaringen te krijgen. Nu weeg ik 45 kilo, vroeger 42 kilo. Na verloop van tijd zal ik in staat zijn mijn gewicht te beheersen in mijn geest".

Borsten twee maten groter
Lera houdt vol dat ze slechts één keer bij de plastisch chirurg op de operatietafel lag. "Om mijn borsten twee maten groter te maken. Nu heb ik spijt dat ik ze niet nog wat groter heb laten maken. De rest is puur natuur, zelfs mijn lange wimpers". Onderstaand filmpje suggereert evenwel dat ons Lera wel meer liet verbouwen dan enkel haar voorgevel.

Voor je gaat denken dat Lera een volslagen leeghoofd is: het meisje studeerde af als architect. Ze stelt dat ze in 20007 afstudeerde, wat haar leeftijd dubieus maakt. Volgens vrienden op het internet is ze niet 23 maar 27 jaar. Lera was enkele jaren geleden nog kandidate Miss Oekraïne, en daar leerde ze het lesje van 'hobby's-ambities-boodschap voor de wereld'. Vooruit dan maar: het meisje is dol op reizen en meditatie, het is haar missie de wereld te verbeteren, schoonheid zit vanbinnen en dat is waarom ze zo geboeid is door haar kosmische kant.

"Heel wat mensen denken dat het volstaat er goed uit te zien om succes te hebben, maar dat is niet waar. Enkel spiritueel werk levert tastbare resultaten".


echte Barbie

Jarenlang at ik enkel rauw voedsel, maar ik moet beter worden om diepere spirituele ervaringen te krijgen.
Nu weeg ik 45 kilo, vroeger 42 kilo. Na verloop van tijd zal ik in staat zijn mijn gewicht te beheersen in mijn geest
 
 

In het heelal...

In een reeks videoblogs voor haar fans verklaart ze dat het haar ultieme doel is om "door zonne-energie aangedreven te worden". Ze beweert voorts de kunst van het tijdreizen te beheersen. "Ik leer mensen ook hoe ze hun fysieke lichaam kunnen verlaten en op reis gaan in de eindeloosheid van het universum". Eddy Wally wist het al langer: in het heelal is 't alle dagen carnaval.

 

 

Of je bent in mijn dimensie of je geniet van menselijke geneugten. Ik heb geen dierlijke driften.
Laat het me zo zeggen: hoe minder seks je hebt, hoe beter


Aseksueel

Maar Lera woonde niet altijd in de wolken. Op haar veertiende ondernam ze een zelfmoordpoging met medicijnen. De aanleiding was een onmogelijke relatie. Nu is ze gelukkig getrouwd met Dmitry Shkrabov. Kinderen wil ze niet, dat past niet in haar wereld. "Ik voel het verlangen niet en heb ook het vermogen niet om moeder te worden. Ik kom uit een ander universum, waar iedereen aseksueel is. In onze dimensie bestaat er niet zoiets als kinderen". Of ze dan seks heeft met haar man? "Dat interesseert me niet. Of je bent in mijn dimensie of je geniet van menselijke geneugten. Ik heb geen dierlijke driften. Sommige mensen houden van veel eten, anderen van veel seks. Laat het me zo zeggen: hoe minder seks je hebt, hoe beter".


Boos op Ken

Onlangs ontmoette Lera haar Ken. Ze vloog naar New York voor een fotosessie met Justin Jedica. Die beweert niet van een andere planeet te komen, maar liet zich middels negentig operaties ombouwen tot Barbie's perfecte vriendje. Alleen: de twee konden elkaar niet luchten. Justin (32) waagde het zelfs Lera 'fake' te noemen. Daar liet ze het niet bij. "Justin heeft lelijke dingen over me gezegd, maar hij heeft 90 operaties achter de rug en ik slechts één. Hij is een knappe man, maar met zijn lippen heeft hij overdreven".

 

Met haar 'Ken', de Amerikaan Justin Jedica, die negentig operaties onderging. Bij hun eerste ontmoeting boterde het niet tussen die twee.
 
 

Video

 

 

 

Bron: HLN

 

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees