Soms vertellen mensen verhalen die op het eerste gezicht misschien onwaarschijnlijk lijken. En toch, ze zijn afkomstig van doodgewone mensen die absoluut niet “gek” zijn… Het is vaak moeilijk om ervaringen van mensen, verhalen, te beoordelen; zijn ze waar of niet. Voor degenen die het ervaren hebben was het in ieder geval levensecht. Wij zitten nog steeds aardig vastgeworteld in onze 3D-werkelijkheid en kunnen soms maar moeilijk begrijpen/aanvaarden dat er ook andere dimensies/sferen zijn. Ook als wij dan een keer het geluk hebben dat we een Ufo zien, nemen wij aan dat deze zich 'gewoon' in onze 3D-wereld bevindt. Misschien zijn ze dat op dat bepaalde moment inderdaad, maar zijn ze wellicht even later weer in een totaal andere dimensie/sfeer.Dat is eigenlijk ook het geval met het fenomeen dat wij geesten of spoken noemen. Verschijningen die eigenlijk in een andere sfeer thuis zijn, maar het toch niet kunnen laten om af en toe in onze 3D-werkelijkheid op te duiken. De Engelsman Mike Perry kreeg op een zeker moment het idee dat er soms toch wel overeenkomsten zijn met wat mensen ervaren die met een Ufo en/of buitenaardsen in aanraking komen en zij die ervaringen hebben met geestverschijningen. Als voorbeeld volgen hier twee waargebeurde verhalen uit beide categorieën waarbij inderdaad een aantal overeenkomsten zijn op te merken. Voordat we die verhalen misschien afdoen als onzin is het in het kader van ons redactiemotto de moeite waard om met het idee te spelen: It is the mark of an educated mind to be able to entertain a thought without accepting it (Aristoteles).

Carol en Steve zijn een getrouwd stel uit Gateshead in Engeland, mensen die er nu niet echt op uit zijn om in de publiciteit te komen. Beiden zijn geen onbekenden met het Ufo-fenomeen en hebben al diverse keren een Ufo zien vliegen. Steven had nachtdienst en Carol was alleen thuis met haar drie jaar oude dochter. Ze was rusteloos en kon de slaap niet vatten. Om twee uur besloot ze om een kop thee te maken en die in bed op te drinken. Terwijl ze in bed haar thee dronk zag ze een rood licht door de gordijnen.

Ze keek naar buiten en zag wat ze omschrijft als een schotelvormig object boven de daken tegenover haar huis. De Ufo knipperde met een aantal verschillende kleuren lichten en schoot toen weg de lucht in. Tot op dat moment was het nog een “gewone” Ufo waarneming, maar er zou meer gebeuren. Toen ze naar haar bed terugkeerde hoorde ze een soort rommelend geluid en toen zag ze hetzelfde object, maar dit keer als een miniatuurversie en het vloog rond in haar kamer.

De kleine Ufo liet een spoor van glinsterende vlekjes achter waardoor haar lichaam begon te tintelen. De vlekjes gingen terug naar de Ufo die een doorsnee had van ongeveer 50 centimeter en vervolgens vloog de Ufo weg door de openstaande deur. Dertien dagen later was de mini Ufo terug. Dit keer was ze in de slaapkamer van haar dochter. Weer kreeg ze een tintelend gevoel en ze riep haar man, Steve. Het enige wat hij zag was een lichtflits die richting raam ging. Het schip of wat het dan ook was, vloog door het raam weg zonder schade te veroorzaken.

Weer vier nachten later had Steve opnieuw nachtdienst. Carol en haar jonge dochter gingen bij haar moeder logeren omdat ze niet alleen wilden zijn. Tegen vier uur ’s morgens hoorde ze een zoemend geluid en haar tintelende lichaam voelde totaal verlamd. De Ufo was teruggekeerd. Maar dit keer werd het nog vreemder. Er stonden twaalf vreemde mensachtige wezens in de kamer. Ze waren ongeveer 75 centimeter groot en droegen witte pakken. Ze hadden bleke gezichten, waren fijn gebouwd en bijna vrouwelijk. Enkele van de wezens bewogen zich in de richting van Carol en maakten daarbij klikkende geluiden terwijl ze haar strak in de ogen keken.

 

 

Er gebeurde verder niets, behalve dat dit soort bezoeken enkele maanden duurden en iedere keer had het hele gezin dit tintelende gevoel. De hond werd iedere keer helemaal gek wanneer het zoemend geluid hoorbaar werd. Toen, net zo plotseling als het was begonnen, stopten de bezoeken en ze zijn daarna ook nooit meer terug geweest. Dit was het Ufo verhaal en nu het verhaal van de geest:

Een succesvol zakenman uit Manchester bracht de nacht door bij zijn vriendin. Hij lag te slapen in bed toen hij het gevoel kreeg dat hij werd overgenomen door een soort vreemd tintelend gevoel.

Het leek alsof de lucht gevuld was met elektromagnetisme. Toen hij rondkeek in het donker zag hij dat het drie uur ’s nachts was. Toen zag hij iets anders. Er verscheen een figuur voor het raam. Hij zag dat het een vrouw was en ze leek behoorlijk echt. Hij observeerde haar uiterlijk en kleding in detail en toen zomaar, zonder aanwijsbare reden, schreeuwde hij het uit.

Toen hij dit deed vervaagde de vrouw. Hij maakte zijn vriendin wakker en vertelde haar wat hij gezien had. Zij wist onmiddellijk wie die vrouw geweest was. De beschrijving van de man kwam precies overeen met die van haar moeder.

Tot zover de verhalen.

In beide verhalen is er sprake van een tintelend gevoel en elektriciteit. Zoemende geluiden kwamen ook voor in de eerdere (lezers)verhalen van het artikel Bizarre ervaring in Indonesië” en ook daar was sprake van elektriciteit. Alleen waren het daar in sommige gevallen dromen en ook dan heb je (kennelijk) waarschijnlijk ervaringen met andere dimensies/sferen.

Waar het op lijkt is dat wij in onze 3D-wereld slechts door een flinterdun gordijn gescheiden zijn van een scala aan andere werelden. Dat niet alleen, maar dat er met alle aard- en bewustzijnsveranderingen die we nu meemaken steeds grotere scheuren in dat gordijn komen.

Dat maakt dat we, zo vinden wij, een opwindende spannende toekomst tegemoet gaan, wat er ook gebeurt….

 

Bron: Niburu

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees