Steeds meer mensen fotograferen of zien iets bij de zon. Dit verschijnsel wordt veelvuldig bij Niburu, het KNMI en diverse sterrenkundigen gemeld. Er zijn talloze beelden vanuit de hele wereld van, maar het wordt niet behandeld in de media. Een parhelium of bijzon is een natuurlijk optisch fenomeen of halo-verschijnsel dat kan worden gezien wanneer een lage zon door cirruswolken schijnt. Het zonlicht wordt gereflecteerd en gebroken door ijskristallen en gesplitst in verschillende kleuren. Parheliën ontstaan als bijna-horizontale gekleurde vlekken of staven aan beide kanten van de zon, rond een hoek van 22 graden.

 

 

Er bestaat een grote verscheidenheid aan halo’s. Dit komt doordat ijskristallen niet altijd dezelfde vorm hebben. De vorm van ijskristallen hangt af van de luchtdruk, de luchtvochtigheid en de temperatuur.

De meest voorkomende halo’s zijn de kleine kring, een kring op 22 graden rond de zon, soms met raakbogen en bijzonnen. Een lensflare is een lichteffect dat ontstaat wanneer je met een foto- of filmcamera tegen het licht in fotografeert. Naast soms stervormige overstraling om de lichtbron heen ontstaan vaak ook cirkelvormige, gekleurde reflecties in het inwendige van de lens.

De reflectie kan uiteindelijk de film of chip bereiken zonder direct van het object af te komen. Het is vaak een indirecte afbeelding van de lichtbron.

Dit is iets anders:

 

 

 

 

NASA over Planeet X:

 

 

Betelgeuze:

 

 

In het nieuws:

 

 

 

Sterrenwacht op Hawaï:

 

 

Bron: Niburu

{fcomment id=2305}

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees