Een 14-jarig meisje lag met zware gezondheidsproblemen in het ziekenhuis. Ze had niet lang meer te leven. Terwijl haar moeder wachtte op haar laatste ademhaling verscheen op een bewakingscamera plotseling een fel licht. In minder dan een uur tijd begon het meisje tot verbazing van de artsen te herstellen. Colleen Banton, de moeder van het meisje, heeft een verklaring. “Dit was een engel,” zei ze. Colleen is ervan overtuigd dat de verschijning haar dochter heeft gered.

 

Chelsea Banton

 

Goddelijke interventie

Chelsea werd te vroeg geboren en had haar hele leven al te maken met gezondheidsproblemen. Ze is met name vatbaar voor een longontsteking.

Artsen zeiden dat er geen hoop meer was voor Chelsea waarna Colleen opdracht gaf om haar dochter van de beademing te halen. Op dat moment verscheen het felle licht. Volgens Colleen is de redding van haar dochter het gevolg geweest van goddelijke interventie.

Banton is niet de enige die in engelen gelooft. “Ik denk dat ze echt bestaan,” zei domina Suzan Johnson Cook. “Ze beschermen ons. Ze bevinden zich onder ons.”

 

Wonderen

“Albert Einstein zei dat er slechts twee manieren zijn om je leven te leven: doen alsof niets een wonder is, en doen alsof alles een wonder is,” zei rabbi Irwin Kula. “De vraag is of we ons kunnen openstellen voor wonderen. Kunnen we ons zelfs op het allerlaatste moment, het meest duistere moment, openstellen voor nieuwe mogelijkheden die er altijd al zijn geweest?”

Uit sommige peilingen blijkt dat 75 procent van de Amerikanen in engelen gelooft. Ter vergelijking gelooft minder dan 40 procent van de Canadezen, Britten en Australiërs in het bestaan van engelen. 

 

 

Bron: Niburu

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees