Sterrenzaden leven op aarde, maar zijn afkomstig van andere zonnestelsels, sterrenstelsels of zelfs universa. Een sterrezaad is een menselijk wezen met het DNA van een sterrenwezen. De sterrenzaden doen al sinds het begin van de aarde ervaring op als mens. Ze incarneren steeds weer opnieuw tot ze klaar zijn voor een ‘ontwaking’. Net zoals iedereen vorige levens heeft, komt iedereen ook ergens vandaan. De oorsprong kan worden teruggeleid naar het engelenrijk, het rijk der elementalen (feeën en elven), de kosmos of de aarde. De meeste mensen zijn geboren op aarde, maar velen van hen zijn zogeheten sterrenzaden.

 

 

 

Atlantis

De meeste sterrenzaden kwamen naar de aarde in energetische vorm en evolueerden op Atlantis naar menselijke wezens. Ze incarneren niet alleen op aarde, maar ook op andere planeten.

Ze hoeven niet alle levens in deze cyclus op aarde te leven, maar kunnen ook elders in het universum vertoeven, rusten of genezen. Deze levens herinneren mensen zich niet bewust. Doordat het fysieke rijk van de aarde overheerst in hun bewustzijn kunnen ze zich op den duur zelfs geen buitenaardse realiteiten meer voorstellen.

Vergeetachtigheid

Deze mensen richten zich liever op alledaagse ‘aardse’ zaken en voelen zich niet aangetrokken tot het onderwerp buitenaards leven. Ze leren hun lessen in het fysieke rijk en dat neemt al hun tijd en energie in beslag.

De buitenaardse oorsprong wordt vergeten en er is op dat moment weinig interesse in het onderwerp. In deze staat van vergeetachtigheid kunnen ze zich helemaal richten op de aardse aspecten van hun leven, zonder te worden afgeleid door andere realiteiten en buitenaardse verbindingen.

 

Video

 

Bron: Niburu

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees