De 19-jarige Katie Lentz zat bijna een uur vast in haar verwrongen auto toen uit het niets een priester verscheen op het moment dat ze reddingswerkers vroeg voor haar te bidden. De man was nergens meer te bekennnen nadat de tiener uit haar voertuig was bevrijd. Brandweerchef Raymond Reed sprak van een wonder. Brandweerlieden deden al bijna een uur verwoede pogingen om Katie uit haar Mercedes te bevrijden. Ze was op zondagochtend in botsing gekomen met een dronken automobilist en zat bekneld tussen haar stoel en het stuur.

Rust

De brandweer bleek niet in staat om de auto open te knippen terwijl hulpverleners waarschuwden dat haar toestand snel achteruit ging. De tiener vroeg iedereen hardop te bidden waarna plotseling een man in het zwart met een witte priesterboord verscheen.

“Hij benaderde de patiënt en ging samen met haar in gebed,” zei Reed. “Er kwam een gevoel van rust over haar heen. Het deed ons allemaal goed.” Hij voegde toe dat hij niet goed kon horen wat de priester precies tegen de gewonde vrouw zei. “Maar ik hoorde samen met een andere brandweerman dat we kalm moesten blijven, dat ons gereedschap nu zou werken en dat we haar uit de auto zouden krijgen.”

 

Engel

Op het moment dat het gebed voorbij was arriveerde een ander brandweerkorps met nieuw gereedschap waarmee Katie uit haar auto kon worden bevrijd. De tiener werd overgebracht naar een ziekenhuis in de buurt, waar ze enkele operaties onderging.

Toen Katie veilig aan boord van een traumahelikopter was gebracht wilden de moegestreden hulpverleners de priester bedanken, maar hij was nergens meer te bekennen. De weg waar het ongeluk was gebeurd was in beide richtingen afgesloten.

“Waar kwam hij vandaan?” vroeg een vriend van Katie zich af. “We zijn op zoek naar de priester en tot dusver heeft niemand hem gezien. Of hij nu een priester als engel of echt een engel was, voor iedereen en voor Katie was hij een echte engel.”

 

 

Bron: Niburu

{fcomment id=2366}

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees