We lezen de laatste tijd steeds vaker over parallelle universa. Van elkaar gescheiden werelden die misschien allemaal dezelfde fysieke locatie in beslag nemen. Is dat misschien het antwoord op de Groene Kinderen die werden aangetroffen in zowel Engeland als Spanje? Een voorbeeld van hoe iemand van de ene in de andere dimensie tevoorschijn komt, is bijvoorbeeld het fenomeen van de schaduwmensen. Zo zagen we eerder deze week een dergelijk schaduwmens rennen over de tribunes bij een voetbalwedstrijd in Zuid Amerika.

 

Groene Kinderen

Misschien rende dit individu ergens langs een weg in een ander universum en werd hij even tijdelijk zichtbaar waardoor het leek alsof hij in ons universum over de voetbaltribunes liep.

Zo schreven wij vorig jaar een verhaal over een vrouw die per ongeluk in een andere dimensie terechtkwam en wereldwijd doen zich regelmatig dit soort verschijnselen voor.

Op zich verklaarbaar als je bedenkt dat de frequentie waarmee alles vibreert hoger wordt, waardoor ook de grenzen tussen de dimensies onderling vervagen doordat ze gebieden van overlap beginnen te hebben.

Iets dergelijks zou er misschien ook aan de hand geweest kunnen zijn met de Groene Kinderen uit Engeland. Een vreemd verhaal waarvoor tot op de dag van vandaag nog geen verklaring is gevonden.

In de twaalfde eeuw waren mensen bezig met de oogst op het veld in het dorpje Woolpit, in het Engelse East Anglia. Tot hun verrassing vonden ze in een gat in de grond een meisje en een jongen. Ze waren volkomen groen van kleur en geen van beiden scheen Engels te begrijpen.

De kinderen werden overgebracht naar het huis een plaatselijke ridder, Richard de Calne. Toen men ze voedsel voorzette, weigerden ze om dit te eten. Ze aten niets totdat ze bonenstaken ontdekten waar ze wel naar hartenlust van aten.

Binnen niet al te lange tijd echter werd de jongen ziek en stierf. Het meisje daarentegen begon langzamerhand te wennen aan haar nieuwe leven en begon ook met het eten van andere dingen en stukje bij beetje de Engelse taal te leren.

Toen ze eenmaal zover was dat ze normaal Engels kon spreken vertelde ze eindelijk hun verhaal. Over dat ze uit een land kwamen dat helemaal groen was van kleur en waar je nooit de zon zag. Wel hadden ze licht, maar een beetje vergelijkbaar met ons licht net nadat de zon is ondergegaan.

Ze waren op een dag bezig met het hoeden van hun kudde toen ze bij een grot kwamen. Toen ze die binnengingen hoorden ze prachtige geluiden van klokken in de verte. Ze gingen dieper en dieper de grot in totdat ze weer licht zagen. Toen ze uiteindelijk naar buiten gingen werden ze totaal verblind door het zonlicht en de voor hen ongewone temperatuur van de lucht en verborgen ze zich in een gat in de grond totdat ze uiteindelijk werden gevonden.

Door de jaren heen is er op diverse manieren geprobeerd een verklaring te vinden voor wat hier is gebeurd. De meest voorkomende is dat er ergens binnen in de aarde een andere wereld is en dat de kinderen per ongeluk door een portaal in onze wereld terecht zijn gekomen. Die andere wereld zou natuurlijk ook heel goed een totaal andere dimensie kunnen zijn.

Er is echter nog een tweede geval van Groene Kinderen. En wel in Spanje, waar in 1887 een meisje en jongen met een groene kleur werden gevonden bij een grot in de buurt van de plaats Banjos.

Ze spraken geen Spaans en droegen vreemde kleren, althans in de ogen van de lokale bevolking. Volgens getuigen hadden ze ogen die leken op die van een Japanner of Chinees. Ook hier hetzelfde verhaal.

In het begin weigerden de kinderen om te eten. De jongen verzwakte heel snel en stierf. Het meisje overleefde, begon Spaans te leren en was later in staat om uit te leggen dat zij en haar metgezel uit een land kwamen waar de zon niet scheen.

Waar de kinderen in Engeland via een grottenstelsel in onze wereld terecht waren gekomen, was dat hier een ander verhaal. Volgens het meisje werden ze opgenomen door een soort wervelwind waardoor ze bij die grot terechtkwamen. Het meisje overleed in 1892.

Er is ook gedacht aan een buitenaardse theorie, maar in geen van beide gevallen was er sprake van een UFO of iets dergelijks.

Een meer waarschijnlijke verklaring in dit geval zou zijn dat ze uit een soort parallelle wereld kwamen. Een die zich of in een andere dimensie vlak naast die van ons bevindt of een misschien een wereld in onze dimensie, maar dan binnenin de aarde.

Hoe dan ook, het raadsel van de Groene Kinderen is nog steeds niet opgelost.Bron : Niburu

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees