De dochter van een arts die gespecialiseerd is in regressietherapie stelt dat ze is genezen van een oogaandoening door terug te gaan naar een vorig leven in de Middeleeuwen. Op 25-jarige leeftijd werd Amy Weiss gediagnosticeerd met staar. Artsen zeiden dat ze geheel blind zou kunnen worden. “Ik dacht bij mezelf: ‘Waarom heb ik de ogen van een oude man?’,” zei Amy. Na het slechte nieuws besloot ze in behandeling te gaan bij haar vader, dr. Brian Weiss. Ze wilde weten waarom haar zicht al op jonge leeftijd minder werd.

 

Tovenaar

Tijdens een workshop van haar vader sloot ze haar ogen en werd ze naar eigen zeggen gelijk naar een andere plaats en tijd getransporteerd. “Ik zag mezelf in het lichaam van een oude man met lang wit haar, die in de Middeleeuwen leefde,” zei Amy. Ze leefde alleen in een hut, ver verwijderd van een dorp. “De dorpsbewoners dachten dat ik een tovenaar was en kwaad deed.”

Weiss beschreef hoe de dorpsbewoners haar hut bestormden en al haar bezittingen in brand staken. “Het vuur brandde in mijn ogen. Het maakte me blind,” zei ze. “Ik kon de pijn letterlijk voelen.”

Haar vader vroeg haar naar het einde van haar vorige leven te gaan en te vragen wat het leven betekende. “Verdriet vertroebelt de ogen,” antwoordde Amy.

 

Boodschappen

“Voor mij had dit een dubbele betekenis,” lichtte ze toe. “Ik droeg de staar en letterlijke blindheid van het vorige leven niet alleen bij me, maar ik droeg ook het verdriet van deze man.” Kort na de workshop gebeurde er iets wonderbaarlijks. De artsen stelden vast dat de staar was verdwenen.

Haar vader herinnerde zich een dag in 1980 toen hij een vrouw met angstgevoelens en depressie in behandeling had. De kamer werd ijskoud en de patiënt begon onder hypnose boodschappen door te geven van overleden familieleden van dr. Weiss.

“Ze wist niets over mij, ik heb niet eens diploma’s in mijn kantoor,” zei hij. “In die tijd had je nog geen internet en kon je je arts niet even opzoeken op Google.”

 

 

Lees ook: "Psychiater vertelt over reïncarnatie en leven na de dood (video) "

 

Bron: Niburu

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees