Een Nieuw-Zeelandse fotograaf wil bewijzen dat aura’s echt zijn. Hij heeft een fototoestel, de AuraCam 6000, waarmee de elektromagnetische velden rond mensen kunnen worden gemeten. Helderzienden hebben geen fototoestel nodig om de kleurrijke auravelden rond personen te kunnen zien. De fotograaf, Carlo Van de Roer, was met name geïnteresseerd in de belofte die fabrikanten van dergelijke fototoestellen maken. “Ze claimen dat hun technologie kan weergeven wat een helderziende waarneemt, een bewering die lastig te bewijzen is.”

 

Sensoren

Van de Roer heeft zijn foto’s gepubliceerd in het boek The Portrait Machine Project. Proefpersonen werden via sensoren verbonden aan het fototoestel. Op het moment dat beide handen op de sensoren waren geplaatst, begon de AuraCam ‘biofeedback’ te verzamelen door resonantiepunten rond bepaalde plekken in het lichaam te meten.

“De gemeten resonatiepunten zijn verbonden met bepaalde organen en het elektromagnetisch veld van de persoon,” staat te lezen op de website van de AuraCam. “Deze informatie wordt doorgegeven aan het toestel.”

Kleuren

Het toestel fotografeert niet de feitelijke aura, maar beoordeelt de verschillende aspecten van je elektromagnetisch veld. Dit veld kan worden beïnvloed door zaken als lichaamstemperatuur, luchtvochtigheid en statische elektriciteit in en rond de persoon.

Van de Roer geeft ook uitleg bij de verschillende kleuren. Oranje betekent bijvoorbeeld ‘energiek met een mentale richting’: je bent artistiek en creatief en zelfexpressie is belangrijk voor je.

Van de Roer is altijd al geïnteresseerd geweest in technologie waarmee onzichtbare fenomenen kunnen worden onthuld.

 

Lees ook:

 

Bron: Niburu

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees