Wederom heeft er zich afgelopen vrijdag een merkwaardig vliegtuigongeluk voorgedaan bij de eilandengroep Los Roques voor de kust van Venezuela.Vittorio Missoni, mede-eigenaar en erfgenaam van het gelijknamige modehuis, en zijn vrouw worden vermist. Het is de zoveelste in een serie voorvallen die steeds meer vragen oproept en waardoor men nu al spreekt van “de vloek” van Los Roques. Ook worden vergelijkingen gemaakt met de beruchte Bermuda Driehoek. Vrijdagmorgen vertrok de BN-2 Islander, een tweemotorig toestel dat plaats biedt aan ongeveer 8 mensen, vanaf Los Roques voor een korte vlucht naar het vasteland en het internationale vliegveld van Caracas. De afstand bedraagt minder dan 200 kilometer en er zijn geen problemen voor wat het weer betreft.Aan boord waren Vittorio Mussini, eigenaar van het gelijknamige bekende Italiaanse modehuis, zijn vrouw, een stel vrienden en twee piloten. Men ziet het vliegtuig verdwijnen in/achter wat wolken, ongeveer 20 kilometer ten zuiden van het eiland is er het laatste radiocontact en daarna wordt het stil.

Ondanks dat de Venezulaanse regering een grootscheepse zoekactie op touw heeft gezet is er geen spoor teruggevonden van het vliegtuig en/of de bemanning en passagiers. In totaal waren er bijna 400 mensen, een vliegtuig en twee helikopters betrokken bij de speurtocht naar het vermiste toestel.

We hebben het hier over een gebied met overheersend stralende blauwe luchten, wat wolkjes en zonneschijn. Niet een ruw onherbergzaam gebied waar je zou verwachten dat er misschien ongelukken kunnen gebeuren. Toch zijn hier sinds het midden van de jaren negentig al 15 vliegtuigen op mysterieuze wijze verdwenen, neergestort of hebben noodlandingen moeten maken.

Een vliegtuig dat zomaar ineens verdwijnt is altijd merkwaardig. Zelfs als er technische problemen geweest zouden zijn dan nog hebben de vliegers meer dan genoeg tijd om een radioboodschap uit te zenden. De BN-2 Islander staat bekend als een sterk werkpaard dat niet zomaar uitelkaar valt. En toch is dat wat er, zo lijkt het, is gebeurd afgelopen vrijdag.

Daarmee nemen de verhalen rond Los Roques en de, naar wordt beweerd, daar heersende “vloek” nóg verder toe. In de onderstaande video zie je na 1 minuut 50 waarschijnlijk de bewuste verongelukte Islander op een exact zelfde vlucht van Los Roques naar Caracas maar dan in 2011.

De verdwijning van afgelopen vrijdag blijft in ieder geval voorlopig een mysterie.

Video

 

Bron: Niburu

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees