Het komt niet vaak voor dat er een getuigenverslag is van iemand die in een UFO een trip onderwater meemaakt. “Het schip ging een soort verlichte tunnel door en kwam naar buiten op een volkomen droge plek waar een grote afbeelding van een serpent te zien was”. Op de avond van 3 januari 1979 was Filiberto Cardenas bezig in zijn geschenkenwinkel in Hialeah in Florida, toen hij een telefoontje kreeg van zijn vriend Fernando Marti. Deze vroeg Cardenas om met hem mee te gaan die avond om bij een plaatselijke boer een varken te kopen voor een feest dat de zondag daarop zou plaatsvinden.Marti kwam later die avond, vergezeld van vrouw en dochter, en het gezelschap ging naar een aantal boerderijen in de buurt. Ze hadden weinig succes en uiteindelijk draaiden ze een landweggetje in waarvan ze hoopten dat deze hen naar een boerderij zou leiden. Op een zeker moment begon de motor slechter te lopen en stopte. De twee mannen stapten uit om te kijken wat het probleem was.

Toen ineens zagen op de motorkap de reflectie van afwisselend rode en paarse lichten en hoorden ze het geluid alsof er een grote zwerm bijen langsvloog. Vervolgens begon de auto te trillen en schreeuwde de vrouw van Marti in paniek omdat ze dacht dat het een aardbeving was. Cardenas wilde naar haar toegaan om haar gerust te stellen, maar ontdekte dat hij zich niet kon bewegen. Hij stond als verlamd, nog half onder de motorkap van de auto. Toen voelde hij dat dezelfde kracht die hem verlamd had, hem optilde.

Cardenas begon te roepen: “neem mij niet mee. Neem mij niet mee”. Het geluid en de lichten vielen weg en alles leek weer normaal te zijn. Toen keek Marti omhoog en zag een UFO in de verte verdwijnen en hij schreeuwde: “ze hebben Filiberto meegenomen”. Na een aantal pogingen was Marti in staat om de auto weer te starten. Hij voelde dat hij naar de politie moest gaan om dit te melden, maar was bang dat ze hem niet zouden geloven of nog erger, dat ze dachten dat hij Cardenas iets had aangedaan. Hij ging toch en belde de vrouw van Cardenas met de mededeling: “Filiberto is meegenomen door een licht”.

Ondertussen kwam Cardenas weer bij zijn positieven aan boord van de UFO. Hij zat op een stoel waarbij hij op zijn plek werd gehouden door een soort zuiging, waardoor hij ook niet kon bewegen. Hij zag drie vreemde figuren, waarvan er één een soort helm op zijn hoofd plaatste en die tegen hem begon te spreken in een taal waarvan Cardenas dacht dat het Duits was. Er werden aan hem geprojecteerde beelden getoond, net als een televisie, met scenes uit het verleden en de toekomst van de mensheid.

Vervolgens werd hij overgebracht naar een kleiner schip dat zich daarna losmaakte van het moederschip. Deze UFO vloog recht op een strand af en dook net daarvoor de zee in. Door de geweldige snelheid waarmee deze door het water schoot was er buiten helemaal niets te zien. Het schip boog af naar rechts en begon vaart te minderen. Nu kon Cardenas een tunnel zien met muren die verlicht leken te zijn. Het schip ging de tunnel in en kwam tevoorschijn op een plek die volkomen droog bleek te zijn.

Het was een gigantisch grote ruimte en Cardenas zag twee symbolen waarvan er één zo hoog was als een lantaarnpaal. Ze waren een afbeelding was een serpent. Hij moest het schip uit en werd op een grote rots neergezet. Cardenas werd verwelkomd door iemand die eruit zag als een mens en die hem vertelde dat hij afkomstig was van de aarde en al lange tijd werkte voor de buitenaardsen.

Hij gaf aan dat Cardenas een geluksvogel was om instructies te krijgen van “wezens zoals wij”. Na nog wat conversatie en een snelle trip naar wat leek een buitenaardse stad onder het zeeoppervlak, werd Cardenas teruggebracht naar het weiland van waar hij was ontvoerd.

Na de gebeurtenis vertelde Cardenas welke dingen hij gezien had in de toekomst en alles is exact zo uitgekomen. Bijvoorbeeld wie de volgende paus zou worden, de verkiezing in 1980 van Ronald Reagan, de grote aardbeving in Mexico in 1985, de demonstraties van studenten Tiananmen Plein, de moord van de Egyptische president Sadat in 1981 en de Golf Oorlog tegen Saddam Hussein in 1990.

Naar later onder hypnose bleek is Cardenas tijdens zijn ontvoering ook uitgebreid medisch onderzocht en waren de typische markeringen en littekens daarvan op zijn lichaam terug te vinden.

Het volledige verslag van deze ontvoering en de voorspellingen staan in het boek “UFO Abduction From Undersea”, geschreven door Virgilio Sanchez-Ocejo. Er is een Spaanstalige video waarin de getuigen hun verhaal doen en waarin een hypnosesessie met Cardenas te zien is. Voor wie deze wil zien, klik hier.

Bron: Niburu

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees