Mano Warren uit Glastonbury houdt zich bezig met leylijnen een aardenergieën in het landschap rond het provinciestadje in Somerset. Volgens Mano bevat de aarde een aantal grote kanalen van subtiele elektromagnetische energieën die niet met het blote oog kunnen worden waargenomen. Deze kanalen kunnen wel worden gezien door helderzienden en zijn te voelen in het lichaam. Al in de oudheid was men bekend met leylijnen. Het mythische symbool voor deze energiebanen was de slang of de draak.

 

Boodschap

Op sommige plaatsen komen leylijnen bij elkaar. Het zijn speciale plaatsen in het landschap zoals Stonehenge en Avebury, waar de energie erg krachtig is.

Als je op deze knooppunten gaat staan krijg je volgens Mano een energetische boodschap van de aarde, die vaak een gevoel van vrede of harmonie met zich meedraagt.

Mano legt uit dat tussen Cornwall en East Anglia een leylijn loopt, die op zijn weg Glastonbury passeert. De lijn bestaat uit een dubbele baan, één met een mannelijke en één met een vrouwelijke lading. Deze energiebanen kunnen worden gezien als de polen van een magneet.

In 1921 merkte amateur-archeoloog Alfred Watkins uit Herefordshire op dat bepaalde paden daar rechte verbindingen door het landschap leken te vormen. Toen hij dit naging op een kaart, zag hij dat verscheidene belangrijke plaatsen op één lijn lagen.

Bescherming

Hij kreeg het plotselinge inzicht dat overal lijnen door het landschap konden lopen die allerlei punten van belang verbonden: menhirs, steencirkels, dolmens, hunebedden, grafheuvels, heilige bomen, kerken, kloosters en andere heiligdommen.

Bij zijn onderzoek naar deze lijnen kwam hij veel plaatsen tegen met het begrip ‘ley’ erin, wat bescherming of luwte zou betekenen. Het is mogelijk dat de oorspronkelijke bewoners van Groot-Brittannië met de leylijnen complexe astronomische gegevens hebben vastgelegd.

De leylijnen worden ook in verband gebracht met ruimtevaart, door andere volkeren dan de preshistorische mens. Interessant in dit verband zijn de Nazcalijnen in Peru, die van hoog boven de aarde waarneembaar moeten zijn.

In een ver verleden bouwden christenen en anderen hun heiligdommen op deze kaarsrechte banen van energie. Bekend zijn in dit verband de lijnen tussen staande stenen van Stonehenge, de Egyptische piramiden en de Drentse hunebedden. Dat zouden knooppunten zijn van zulke krachtlijnen.

 

Bron: Niburu

 

{fcomment id=2526}

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees