Dimensies

banner dimensie

ufoclo

Zou je zo het fenomeen niet omschrijven dat je in staat stelt om van de ene naar de andere dimensie te reizen?  Dat is nu precies wat we waarschijnlijk voor onze ogen zien gebeuren en waarvan het lijkt alsof bijna iedereen er blind voor is. Afgelopen zondag schreven wij het verhaal over de vreemde wolk in Bulgarije die door één van onze lezers was opgestuurd. Hij vertoonde alle kenmerken van wat wij tegenwoordig een dimensieportaal noemen.  Tot onze grote verrassing echter blijkt dezelfde lezer ook te beschikken over een video-opname van diezelfde wolk. Na het bekijken hiervan was onze verbazing groot.

holle-aarde-620x184

Vandaag in de wetenschapssectie van de Britse krant de Daily Telegraph een artikel over de holle aarde. Complottheoretici pogen al eeuwenlang te bewijzen dat er een geheel onbekende wereld onder onze voeten schuilt, aldus de krant. Op 4 oktober 2002 was Dallas Thompson uit Bakersfield in de staat Californië te gast in het radioprogramma Coast to Coast AM met Art Bell. Thompson vertelde over een ongeluk dat hij vijf jaar daarvoor had gehad. Hij reed op de snelweg toen het plotseling hard begon te regenen. Als gevolg van aquaplaning raakte hij van de weg en viel hij in een ravijn.

Van crashende computers tot falende satellieten: er is plek in de ruimte, een paar honderden kilometers boven de Braziliaanse kustlijn, die astronauten hoofdbrekens bezorgt. Wetenschappers proberen nu die 'Bermudadriehoek van de ruimte' in kaart te brengen. Mocht u niet genoeg hebben met de mysterieuze Bermudadriehoek op aarde - een mythe die enkele maanden geleden overigens volledig onderuit gehaald werd door het Amerikaanse agentschap National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) - dan kunt u uw fantasie botvieren op een andere plek die vraagtekens oproept. Het gaat dan wel om een locatie in de ruimte, honderden kilometers boven de kust van Brazilië, zo bericht New Scientist.

Groene Kinderen

We lezen de laatste tijd steeds vaker over parallelle universa. Van elkaar gescheiden werelden die misschien allemaal dezelfde fysieke locatie in beslag nemen. Is dat misschien het antwoord op de Groene Kinderen die werden aangetroffen in zowel Engeland als Spanje? Een voorbeeld van hoe iemand van de ene in de andere dimensie tevoorschijn komt, is bijvoorbeeld het fenomeen van de schaduwmensen. Zo zagen we eerder deze week een dergelijk schaduwmens rennen over de tribunes bij een voetbalwedstrijd in Zuid Amerika.

Een Nieuw-Zeelandse fotograaf wil bewijzen dat aura’s echt zijn. Hij heeft een fototoestel, de AuraCam 6000, waarmee de elektromagnetische velden rond mensen kunnen worden gemeten. Helderzienden hebben geen fototoestel nodig om de kleurrijke auravelden rond personen te kunnen zien. De fotograaf, Carlo Van de Roer, was met name geïnteresseerd in de belofte die fabrikanten van dergelijke fototoestellen maken. “Ze claimen dat hun technologie kan weergeven wat een helderziende waarneemt, een bewering die lastig te bewijzen is.”

Een Russische wetenschapper heeft een apparaat ontwikkeld waarmee de energievelden van planten en mensen kunnen worden gefotografeerd. Het apparaat, de GDV geheten, fotografeert de aura van levende wezens. Volgens dr. Konstantin Korotkov vangt de camera fotonen- en elektronen-emissies van het lichaam op. “Het werkt op het kwantumniveau en kan ons derhalve iets vertellen over het kwantumveld en de biologische functies van een mens of een plant,” aldus Korotkov in de video. “Het kwantumniveau is erg gevoelig voor fysieke, emotionele, mentale en spirituele activiteit.”

Veel kleine kinderen zijn ‘oude zielen’ en sommigen van hen zeggen dingen die betrekking hebben op vorige levens. Ouders die hun verhaal hebben gedeeld zeggen dat deze kinderen spraken van een tragische dood, gevolgd door een gelukkiger leven. 1. Toen mijn zoon 3 jaar oud was, zei hij dat hij zijn nieuwe vader erg graag mag. Mijn man is zijn enige echte vader. Ik vroeg hem: “Waarom?” Hij antwoordde: “Mijn oude vader was erg gemeen. Hij stak me in mijn nek en ik stierf, maar ik mag mijn nieuwe vader erg graag, hij zou dat nooit doen.”

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees