Dit jaar zal er zóveel druk worden uitgeoefend op de Amerikaanse regering om eindelijk de waarheid te vertellen dat er wel iets móet gebeuren. Een grote groep zal eind april in een hoorzitting voor leden van de Senaat en het Huis van Afgevaardigden meer dan 30 uur getuigen. Van 29 april 2013 tot en met 3 mei 2013 zal er in Washington een zogenaamde Citizen’s Hearing worden gehouden voor leden van het Huis van Afgevaardigden en de Senaat. Een hoorzitting op verzoek van burgers die vinden dat het Congres haar werk niet goed doet. Gedurende maar liefst 30 uur, verdeeld over 5 dagen, zullen er mensen getuigenissen afleggen.

 Het betreft niet zomaar de eerste de besten. Het is een groep van 40 onderzoekers en getuigen uit de militaire- en inlichtingenwereld. Het motto rond deze gebeurtenis is: “Als het Congres haar werk niet goed doet, dan zullen de gewone mensen het wel doen”.

Of zoals iemand anders het verwoorde, “It’s not about lights in the sky, it’s about lies on the ground”.

Er zal een uitgebreide documentaire worden gemaakt van deze happening en het geheel kan ook via een livestream worden gevolgd op internet.

 

Video

 

Bron : Niburu

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees