Verbergt de Amerikaanse overheid bewijs voor buitenaards bezoek? Eén oud-presidentskandidaat zegt van wel. Volgens hem zijn de hoogste regionen betrokken bij de samenzwering. Oud-senator Mike Gravel zegt dat de waarheid over de ‘buitenaardse invloed die onze planeet onderzoekt’ door het Witte Huis is weggehouden bij het volk. Gravel is één van de zes oud-congresleden die deelnamen aan de Citizen Hearing On Disclosure (CHD) in Washington, waar getuigen werden gehoord over UFO-waarnemingen en buitenaards bezoek.

 

 

 

Mike Gravel

 

Kernwapens

Gravel raakte vooral onder de indruk van de getuigeverklaringen van oud-officieren, waaronder Robert Salas die verklaarde dat kernwapens op een militaire basis waar hij werkte tijdelijk werden uitgeschakeld door UFO’s.

De oud-militairen zagen ruimteschepen boven de raketsilo’s in Wyoming en South Dakota waarna de raketten werden uitgeschakeld, aldus Gravel. Hij voegde toe dat de media ook een rol spelen in het geheel door de getuigeverklaringen over buitenaards bezoek niet serieus te nemen.

Compensatie

Volgens Gravel proberen de overheid en de media mensen met concrete kennis vooral weg te duwen in hoekjes en belachelijk te maken. Gravel benadrukte dat de compensatie die hij heeft gekregen niet van invloed is geweest op zijn beslissing om de hoorzitting te leiden. Hij wilde deze kans naar eigen zeggen vooral pakken om meer over het fenomeen te weten te komen.Verbergt de Amerikaanse overheid bewijs voor buitenaards bezoek? Eén oud-presidentskandidaat zegt van wel. Volgens hem zijn de hoogste regionen betrokken bij de samenzwering. Oud-senator Mike Gravel zegt dat de waarheid over de ‘buitenaardse invloed die onze planeet onderzoekt’ door het Witte Huis is weggehouden bij het volk. Gravel is één van de zes oud-congresleden die deelnamen aan de Citizen Hearing On Disclosure (CHD) in Washington, waar getuigen werden gehoord over UFO-waarnemingen en buitenaards bezoek.

 

 

 

 

Bron: Niburu

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees