Op Galactic-server.net is een overzicht te vinden van planeten die nauw betrokken zijn bij de aarde. Er zijn vele tientallen verslagen verzameld van getuigen die naar eigen zeggen in contact staan met buitenaardse bezoekers. Er zijn ook boeken over geschreven, maar die zijn intussen vaak zeer moeilijk te verkrijgen. Onder meer is er het verhaal van de Zwitser Billy Meier terug te vinden. Hij zou in contact zijn gekomen met Semjase van de planeet Erra. Naar verluidt zijn er tientallen mislukte aanslagen op zijn leven geweest sinds hij zijn informatie naar buiten heeft gebracht. Ook de Thiaoouba-profetie komt aan bod. De Fransman Michel Desmarquet bracht negen dagen door op de planeet Thiaoouba en deelt zijn ervaringen.

 

 

 

De Nederlander Stefan Denaerde vertelt over zijn contact met wezens van de planeet Iarga, een planeet op minder dan tien lichtjaar van de aarde. Het verhaal van Elyense passeert daarnaast de revue. Zij bracht in de jaren zeventig bezoeken aan ene professor R.N. Hernandez en vertelde hem dat ze van de planeet Inxtria in het Andromeda-stelsel afkomstig is.

 

Bovennatuurlijke krachten

Gedurende een treinreis in India ontmoette de Duitse zakenman Ludwig Pallman een vreemde man die de armen hielp en bovennatuurlijke krachten leek te bezitten.

Victor Kapetanovic uit het noorden van Peru werkte in een hydro-elektriciteitscentrale in Huallanca in de Callejón de Huaylas. Op 10 maart 1960 werd midden in de nacht een gebied van 500 vierkante meter verlicht door een eivormig object.

 

Buitenaards schip

Arthur Berlet werd in 1931 geboren in de gemeente Sarandi, in de Braziliaanse deelstaat Rio Grande do Sul. Zijn familie was van Frans-Duitse komaf. In 1958 werd hij door een buitenaards schip meegenomen naar een planeet op enkele lichtjaren hier vandaan, waarna hij zijn ervaringen heeft opgeschreven in 14 notitieboekjes.

Vanaf het jaar 1960 kreeg een groep doorsnee mensen uit Zuid-Afrika fysiek contact met een buitenaardse beschaving van de planeet Koldas. Het contact is uitvoerig gedocumenteerd door ervaren onderzoekers.

Deze en vele andere afgezanten van planeten delen hun kennis en technologie met de desbetreffende contactpersonen die veelal zorgvuldig zijn uitgekozen. Veel van het werk is op uitgebreide en gedetailleerde wijze samengesteld en vertaald door de inmiddels overleden luitenant-kolonel Wendelle Stevens. Het is zijn bescheiden doch niet onbelangrijke nalatenschap aan de mensheid.

Lees verder: Galactic-server.net

 

Bron: Niburu

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees